Veľký Krtíš a Snina sú nové mestá, kde môžete mať 4K televíziu od Antiku.

Zaujímavosťou tejto TV je, že v mobilnej aplikácii môžete sledovať obsah z mestských kamier, ktoré sú určené pre verejnosť. Zistíte tak, koľko ľudí je na námestí alebo aké je počasie v danej lokalite.

Používatelia si navyše žiadali prínos platených programov, aj toto zohľadnilo miernu zmenu cenovej politiky.

Promo akcia

Antik spúšťa od 1.8.2018 promo ponuku na TV programy zadarmo, budú mať dostupné oba platené balíky – Veľký a Babylon. Noví zákazníci si tak budú môcť vyskúšať platené program zadarmo. Vyskúšajú si v praxi či túto službu potrebujú alebo aké kanály vlastne chcú a čo sa im na službe páči. Ponuka trvá celý mesiac august.

Od 1.9.2018 budú mať zákazníci, ktorí sa nerozhodnú pre platený program, stále dostupné kanály zadarmo. To znamená, že vstupný balík budú môcť využívať aj naďalej.

Antik sa okrem iného musel prispôsobiť aj novej legislatíve Európskej únie a tak bolo potrebné umožniť sledovanie ich TV aj v zahraničí. Zo štatistík aktuálne vyplýva, že približne 20 % prenosov bolo z Veľkej Británie.

Aktuálne má operátor v ponuke šesť 4K kanálov, špecialitou je 4K Universe, ktorý vo svojich set-top-boxoch uvidíte v najbližších dňoch.

Aktuálnym zákazníkom tato ponuka nabehne automaticky na celý mesiac zadarmo, nehladiac na fakturačné obdobie. Antik TV Go zostáva v nezmenenej cenovej relácie. Je určený pre tých, čo nechcú set-top-box alebo chcú TV v smartfóne.

Antik TV okrem živých kanálov obsahuje 15-dňový archív 20 kanálov. Firme sa podarilo získať ďalšie práva a kanály ako aj možnosť ich sledovania z archívu bude postupne rozširovaná. Službu môže zákazník sledovať na 2 zariadeniach a funguje formou predplatného. Primárne bude pre mnohých pravdepodobne TV obrazovka, ako druhé si môžete zvoliť smartfón alebo napríklad tablet.

Nové zariadenia podporujú 4K prehrávanie obsahu

Zákazník dostáva kompletnú výbavu, teda aj set-top-box priamo od Antiku. Ten si ich vývoj riadi sám a prispôsobuje presne podľa svojich predstáv.

Službu Antik TV môžete ma aj zadarmo. Ide o jednoduchú registráciu, ktorú môžete spraviť na počítači v prehliadači alebo napríklad cez mobilnú aplikáciu Antik TV. Balík sa volá Vstupný a je zadarmo. Má základné programy ako napríklad STV 1 a 2 plus lokálne orientované TV kanály.

Je to vhodná služba na to, aby ste si službu vyskúšali. Balík s názvom Veľký (94 kanálov) stojí 7,90 EUR / mes. a balík s názvom Babylon s obsahom pre dospelých stojí 3,35 EUR / mes.

Televízne balíky si môžete kúpiť priamo cez TV, ak už máte set-top-box od Antiku. Predstavitelia firmy hovoria, že počet balíkov bude pribúdať. Do budúcna sa zavažuje aj predaj iných produktov.

Ďalšie projekty

Svoj bike sharing budú mať aj Košice prostredníctvom projektu Antik CityBike. Firma pripravuje sieť nabíjacích staníc. Chce zmeniť koncept a nechce nabíjacie stanice len v nákupných centrách alebo čerpacích staniciach. Chce ich bližšie k ľuďom, napríklad na sídliskách. Najprv bude sieť pre elektro bicykle, neskôr aj pre elektromobily.

Prečítajte si aj:

Aplikácia AntikTV detailne

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.