Nie je nevyhnutná, no kto chce informačné upozornenia o stave svojho zariadenia, nájde pre ňu využitie.

Na trhu nie je novinkou, avšak nebola povolená na stiahnutie v Slovenskej republike. Teraz ju môžete využiť aj vy a stiahnuť si ju môžete v obchode Google Play. Pre iOS zatiaľ nie je dostupná. Po inštalácii sa treba zaregistrovať alebo do aplikácie prihlásiť.

Z vášho účtu si preberie informácie o doterajších zariadeniach. To v prípade, že ste si ich na svojom IQOS účte registrovali. Pridať môžete aj nové, zapnutie ako aj vyhľadanie zariadenia IQOS prebehne automaticky. Netreba ísť do nastavení smartfónu a tam sa snažiť o manuálne spárovanie.

iqos 3 duo

Jedinou záležitosťou je, že si pozriete, ako sa zapína Bluetooth na aktuálnom modeli. V prípade IQOS 3 / IQOS 3 DUO ho treba vypnúť a zapnúť. Najprv tlačidlo podržíte 5 sekúnd, aby ste zariadenie vypli, potom ho stlačíte znova a budete držať ďalších 5 sekúnd. Smartfón nové zariadenie o chvíľu rozpozná. Môžete si ho pomenovať a nastaviť, aké typy upozornení chcete vo forme notifikácií dostávať.

Najviac užitočnou vlastnosťou bude detailnejšie sledovanie kapacity nabíjačky, prípadne stav nahrievača. Môžete sa stať, že ho do nej zle vložíte a potom nebude pripravený. V aplikácii si ľahko pozriete aj to, či je nahrievač nabitý. Pre zábudlivých je tu možnosť spustiť na zariadení vibrácie a tak ho nájsť. Musí byť ale v dosahu Bluetooth, takže skôr pôjde o akúsi kontrolu, ak niekde zapadol alebo ste ho prehliadli.

Prečítajte si aj:

Recenzia IQOS 3 DUO: Koncept so zrýchleným nabíjaním (18+)

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.