Chceli by ste bezpečnejšie cesty? Začnite so zmenou u vás!

Poisťovňa AXA prichádza s mobilnou aplikáciou, ktorá dokáže aktívne sledovať a vyhodnotiť štýl vašej jazdy na cestách. Aplikácia AXA Drive 2 nepretržite a automaticky zbiera všetky potrebné dáta, vďaka ktorým nakoniec vyhodnotí to, aký ste vodič.

Neuniknú jej žiadne prudké zrýchlenia, brzdenia, zatáčania, prekračovanie povolenej rýchlosti ani agresívna jazda v miestach so zvýšeným rizikom nehôd. Po skončení každej vašej jazdy vám okamžite poskytne prehľadnú spätnú väzbu vrátane konkrétnych odporúčaní, ako sa zlepšiť a jazdiť bezpečnejšie.

Systém do konečného vyhodnotenia automaticky zahŕňa i relevantné meteorologické dáta, respektíve špecifiká dennej alebo nočnej jazdy.

Aplikácia k zbieraniu informácií využíva hardvérovú výbavu mobilných telefónov, ako akcelerometer, gyroskop či GPS modul.

Cieľom aplikácie AXA Drive 2 je pomôcť vodičom-začiatočníkom i tým pokročilejším zlepšiť jazdné schopnosti a zároveň ich pri šoférovaní aj trochu zabaviť. Za bezpečnú jazdu totiž v aplikácii získavate body, zatiaľ čo ich pri hazardnom šoférovaní naopak strácate. Bezpečnou jazdou si dokonca môžete „vyjazdiť“ zľavu na povinnom zmluvnom poistení od AXY.

Testovaciu verziu aplikácie AXA Drive 2 si už teraz môžete bezplatne stiahnuť pre zariadenia Android a iOS:

Google Play
App Store