Ďalší slovenský prírastok v aplikačnom obchode od Huawei.

V obchode AppGallery sa objavila ďalšia slovenská aplikácia. Služba Menucka.sk pomôže pri výbere obedového menu – združuje ponuku obedových menu vo vašom okolí. Môžete si teda rýchlo a jednoducho skontrolovať aktuálnu ponuku reštaurácií a vybrať si jedlo, ktoré vás láka najviac.

Mobilná aplikácia je navrhnutá s dôrazom na jednoduché a intuitívne používanie, čo oceňujeme. Hneď po zapnutí získa vašu aktuálnu polohu a na jej základe zobrazí ponuku okolitých reštaurácií. Táto funkcionalita je bezproblémová aj v prípade AppGallery verzie. Funguje aj navigovanie, aplikácia vás presmeruje na webovú verziu služby Mapy Google.

Databáza služby je bohatá, avšak je možné, že niektoré reštaurácie v nej nenájdete. To sa dá jednoducho napraviť – odporučte aplikáciu prevádzkovateľovi reštaurácie, ktorý môže priamo cez ňu pridať svoj podnik do databázy. Je to otázka niekoľkých sekúnd, stačí iba vyplniť formulár.

Úvodná stránka aplikácie zobrazuje iba nevyhnutné informácie o aktuálnom dennom menu. Reštauráciu si môžete pridať medzi obľúbené alebo po ťuknutí na jej názov získať ďalšie informácie, ako je odkaz na webové stránky či telefóne číslo.

Oceňujeme aj zabudovaný filter, ktorý umožňuje filtrovať reštaurácie podľa vlastností, ako sú bezlepkové jedlá, bezbariérový prístup, domáce jedlá, donáška, business menu atď. Rovnako je možné vyhľadávať konkrétne jedlo podľa jeho názvu. Aplikácia bude zadané slovo vyhľadávať v jedálnych lístkoch obedov. Ide o užitočnú funkciu.

Prečítajte si aj:

Huawei AppGallery: Tieto slovenské a bankové aplikácie v ňom nájdete (DOPLNENÉ k 5. 8.)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit