Ako poďakovanie za to, že používate aplikáciu Sygic, môžete dva týždne bezplatne používať Live služby. Stačí, keď si v telefóne otvoríte aplikáciu Sygic GPS Navigation a v ponuke Sygic Store aktivujete položku Live služby zdarma.

Keď pred jedenástimi rokmi spoločnosť Sygic ešte len začínala, sníval Michal Štencl o tom, že vytvorí produkt, ktorý budú s nadšením používať ľudia na celom svete. Dnes má aplikáciu Sygic GPS Navigation nainštalovanú vo svojich telefónoch viac ako 100 miliónov ľudí.

Free_Live_Services_nowatSygic dosiahol významný medzník, pre túto aplikáciu sa rozhodlo viac ako 100 miliónov ľudí a práve teraz je ten správny čas myslieť do budúcnosti. Firma sa chce zlepšiť a ešte viac pomáhať vodičom, ktorí túto aplikáciu denne využívajú na cestách.

Sygic chce, aby navigačná aplikácia bola každý deň ešte lepším sprievodcom na cestách. Začlenenie aktuálnych (online) informácií do offline aplikácie predstavuje prvý zásadný krok pri prechode z navigácie fungujúcej výlučne offline na hybridnú navigáciu. Bude v sebe spájať výhody offline máp a aktuálne informácie o tom, čo sa deje okolo nás – a na cestách.

Na základe informácií, ktoré sa budú odosielať od ostatných používateľov aplikácie Sygic, spoločne zmiernime dopravné zápchy v našich mestách. Sygic bude informovať o skrytých nástrahách a minimalizovať množstvo pokút za prekročenie rýchlosti. Rýchlo vám pomôže nájsť voľné parkovacie miesta, keď sa budete blížiť do cieľa cesty. Ušetríme vám peniaze za benzín vyhľadávaním čerpacích staníc s lacnými pohonnými hmotami, ktoré máte po ceste. To je len niekoľko spôsobov, vďaka ktorým môže byť vaše každodenné dochádzanie pohodlnejšie a ktoré vám zjednodušia život.

Značky: