Využívanie výhod Tesco Clubcard bude pre vyše milióna majiteľov vernostnej karty jednoduchšie. Tesco totiž v tomto roku výrazne zlepšilo aplikáciu Clubcard pre smartfóny.

Aplikáciu sme inovovali podľa tipov a pripomienok našich zákazníkov. Podstatnou zmenou v aplikácii je, že zákazníci majú svoju Clubcard kartu poruke hneď po spustení aplikácie. Majitelia vernostnej karty tak nemusia nosiť so sebou papierové kupóny a poukážky, ale všetko nájdu jednoducho v aplikácii. Pri nákupe potom stačí ukázať pokladníkovi kupón v aplikácii na naskenovanie a zľava je automaticky odčítaná od nákupu. Naším cieľom je, aby bolo nakupovanie pre zákazníkov Tesco nielen jednoduchšie, ale aj zábavnejšie,“  uviedla Dominika Lukáčová, manažérka kampaní a operačných procesov Clubcard pre Tesco na Slovensku.

Vďaka vynovenej mobilnej aplikácii majú zákazníci ihneď prehľad o tom, koľko bodov nazbierali za nákupy, aj výšku odmeny v podobe nákupnej poukážky do predajní Tesco.

Spravovanie Clubcard konta je tiež jednoduchšie – v aplikácii si zákazník dokáže zmeniť svoje osobné údaje, napríklad ak zmenil adresu bývania.  Rovnako sa môže pár klikmi rozhodnúť, či chce dostávať vyúčtovanie s poukážkami a kupónmi poštou do schránky, alebo ekologickejšou formou – teda elektronicky. Aplikácia ponúka majiteľom Clubcard prehľadne aj všetky zľavy a akcie na jednom mieste.

Aktuálne najobľúbenejšiu vernostnú kartu na Slovensku pravidelne využíva vyše milióna ľudí.  Vo svojich smartfónoch má aplikáciu Clubcard stiahnutú viac ako 120-tisíc zákazníkov. Aplikácia je dostupná na stiahnutie zdarma v App Store alebo Google Play.

Google Play
App Store

Pri nákupe s vernostnou kartou Clubcard Tesco sa majiteľovi karty za každé euro nákupu vráti 1 cent, ktorý sa mu pripíše na Clubcard konto. Centy sa štvrťročne premenia na poukážky na nákup v predajniach Tesco. Okrem poukážok dostávajú majitelia Clubcard pri vyúčtovaní do svojich schránok aj zľavové kupóny na tovar, ktorý najviac obľubujú.

Značky: