V posledných dňoch sa vynára čoraz viac správ o nových slúchadlách spoločnosti Apple.

Slúchadlá by mali rozšíriť modelový rad AirPods, pričom dizajnovo prinesú konštrukciu cez uši s potláčaním hluku. Označenie slúchadiel bude AirPods Studio. Skoršie dohady sa pohrávali s termínom uvedenia až v druhej polovici roka 2020, pričom je možný oveľa skorší termín uvedenia. Ten by mohol byť dokonca v priebehu budúceho mesiaca.

Zdroje z oblasti spoločnosti tvrdia, že Apple už začal s produkciou slúchadiel AirPods Studio čo znamená, že predstavenie tohto modelu môže skutočne prebehnúť už v júni. Portál MacRumors si myslí, že by sa to mohlo stať počas celosvetovej konferencie vývojárov spoločnosti Apple, ktorá je naplánovaná práve na koniec júna.

Apple AirPods Studio

Zdroj: MacRumors

Doterajšie zvesti naznačujú, že AirPods Studio by mohli atakovať cenu 349 dolárov. Model bude k dispozícii v rôznych variantoch – v prémiovej koži a priedušnejších tkaninách vhodných na cvičenie. Ušné výplne a pásky sa budú dať ľahko vymeniť pomocou magnetických západiek. Senzory tiež rozoznajú, či má používateľ slúchadlá nasadené a dokonca zistia, ktorou stranou a tak automaticky upravia ľavý a pravý kanál, aby každý znel zo správnej strany.

Zdroj: MacRumors

Titulný obrázok: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM3: Sú špičkou na trhu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.