Doplnené: Apple oficiálne predstavil smartfóny iPhone 13. Všetky podstatné detaily a zlepšenia sme zosumarizovali v TOMTO článku.

Pôvodný článok: Informuje o tom známy a spoľahlivý analytik Ming-Chi Kuo. Ak ste tipovali, že pôjde o zmenu v rámci interného úložiska, tak máte pravdu!

Kuo potvrdil, že iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max budú prvýkrát k dispozícii v úplne novej konfigurácii úložiska 1 TB, a to nie je všetko. Podstatnejšou správou je však to, že všetky iPhony série 13 sa zbavia 64 GB úložiska. Konečne! Veríme, že táto skvelá správa sa pretaví do reality a 64 GB zariadenia sa zapíšu do jablčnej minulosti. Model 13 a 13 Mini bude k dispozícii v takýchto konfiguráciách úložiska: 128 GB, 256 GB a 512 GB. Séria 12 začínala so 64 GB úložiskom.

iPhone
iPhone

iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max bude k dispozícii v takýchto konfiguráciách: 128 GB, 256 GB, 512 GB a 1 TB. Séria 12 Pro a 12 Pro max začínala so 128 GB úložiskom, čo bolo uspokojivé, no v tomto roku sa dočkáme aj 1TB verzie.

Máte z tejto novinky rovnakú radosť ako my alebo vám postačuje aj 64 GB verzia? A máme tu nejakých „hardcore“ používateľov, ktorý by siahli po 1 TB verzii?

Predstavenie nových zariadení „California streaming“ sa koná už o dva dni a my budeme pritom, teda minimálne v online režime :). Všetky novinky nájdete na našom webe, sledujte nás, máte sa načo tešiť.

Zdroj: 9to5mac.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE