Iba pred pár hodinami bola zaznamenaná nová séria fotografií pripravovaných slúchadiel od Applu.

Dizajn a rozmery prototypu však vôbec nevybočujú s dizajnového jazyka predchádzajúcich generácií. Zdroj vak uvádza, že cena nového modelu bude nižšia. Niekoľko iných zdrojov uviedlo, že Apple už v marci uvedie nový iPad Pro, AirTags a slúchadlá AirPods. Nové modely série Mac s Apple Silicon a lacnejšia verzia AirPods Max sa však neočakávajú v najbližších týždňoch.

Na fotografiách nižšie však vidíme, že na slúchadlách sa nachádza otvor na uvoľnenie tlaku, mikrofón a infračervený snímač vzdialenosti. Tieto slúchadlá môžu kombinovať niektoré z funkcií AirPods 2 a AirPods Pro.

Nové AirPods budú údajne ešte stabilnejšie, k čomu pomôžu aj gumové štuple. Tie aj dopomôžu k vyššiemu pasívnemu odhlučneniu. Dostupné bude samozrejme aj ANC. Pripravované AirPods budú obsahovať novú generáciu čipu H2, aby boli menšie a energeticky efektívnejšie. 

Nabíjacie puzdro bude dizajnovo podobné aktuálnej generácii modelu Pro. Je však o niečo menšie a vpredu má indikátor nabíjania. Nezabudlo sa ani na podporu bezdrôtového nabíjania. Celková výdrž (slúchadlá + puzdro) by sa mala podľa zdroja pohybovať na úrovni 24 hodín.

Cena nových AirPods, s podporou špeciálnych zvukových funkcií, bude údajne na úrovni 150 dolárov.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM4: Kvalita a top možnosti v hlavových slúchadlách

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.