Svet síce žije očakávaniami, čo prinesie iPhone 7 a stane sa tak na začiatku septembra. Apple prirodzene predstavu o tom, že prinesie jeho sedmička už uzavrel dávnejšie a plány na prípravu iPhone 8 sú v plnom prúde.

Zatiaľ čo iPhone 7 bude len kozmetická zmena s niekoľkými vylepšeniami, v prípade iPhone 8 pôjde o radikálnu zmenu. ako informuje japonská stránka Nikkei,

Apple pritom už kontaktoval svojho dvorného výrobcu, spoločnosť Foxconn s tým, čo bude reálne tak o 9 mesiacov vyrobiť. A je to ten správny čas, aby Apple ukázal, že je to stále ten starý dobrý Apple čo prichádza s úplnými novinkami, z ktorých ostatní spadnú na zadok. Nový telefón má byť naozaj vyrobený zo skla – tak bude realizovaná jeho predná i zadná strana. Takisto hrany telefónu budú sklenené.

Ako to bude vyzerať vie v súčasnosti len zopár ľudí a na rozdiel od „únikov“ z iPhone 7 je iPhone 8 zahalený rúškom tajomstva. Ani zamestnanci Apple nevedia, čo všetko tento iPhone prinesie. Zatiaľ to vyzerá tak, že základným stavebným materiálom je sklo a má ísť o špeciálne odolné sklo. Viac sa o tomto telefóne dozvieme po predstavení iPhone 7.

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.