K dispozícii bude vo viacerých verziách.

Bloomberg zverejnil informáciu, podľa ktorej Apple na jeseň predstaví balík svojich predplatených služieb. Bude sa nazývať Apple One a ponúkne niekoľko verzií. Nová služba má byť predstavená spoločne so smartfónmi radu iPhone 12.

O balíku predplatených služieb od Apple sa špekuluje už dlhšie. Zdá sa, že čakanie ja na konci a Apple One bude ideálnym riešením pre používateľov, ktorí si platia viacero služieb a preferovali by cenovo výhodnejší balíček.

Apple One v najlacnejšej verzii ponúkne kombináciu služieb Apple Music a Apple TV+. Vyšší variant k tomu pribalí aj službu Apple Arcade a následne aj Apple News+. Najdrahšie verzie Apple One by mali okrem spomenutých služieb obsahovať aj predplatené úložisko v službe iCloud.

Apple vraj takisto pripravuje video službu, ktorá je zameraná na cvičenie doma a bude súčasťou najvyšších variantov predplatného Apple One. Detaily spoznáme v októbri.

Zdroj: Bloomberg

Prečítajte si aj:

Smartfóny radu iPhone 12: Toto sú predpokladané dátumy ich oznámenia a spustenia predaja

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit