Nie však úplne, najprv si musia zakúpiť vyhovujúci iMac, Macbook alebo iPad Pro

Už pomerne tradičná akcia je dostupná najprv v USA a následne sa dostane aj do zvyšku sveta. Ak máte nejaké Apple zariadenie, určite aj vám prišiel mail s touto ponukou.

Ponuka je síce z českého Apple Online Store, ale platí aj na Slovensku. Na stránkach spoločnosti Apple je položka vyhradená pre školstvo, kde si môžete vybrané zariadenia objednať a následne k nim zadarmo dostanete slúchadlá – Beats Solo 3 Wireless, Powerbeats 3 Wireless alebo BeatsX.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Ponuka platí pre ľubovoľný Macbook, Macbook Air, Macbook Pro, ale aj pre iMac/iMac Pro. Do akcie však nespadá lacnejší Mac mini. Ak vaše srdce túži po novom iPade Pro, k nemu získate spomenuté slúchadlá za zvýhodnenú cenu. Zadarmo si môžete vziať iba BeatsX. Na klasické iPady a iPad Mini 4 sa akcia nevzťahuje.

V celku je sekcia – pre školstvo – finančne výhodnejšia a učitelia, študenti, ale i rodičia tu môžu nakúpiť Apple produkty o niečo lacnejšie. Za zvýhodnené ceny môžu nakupovať učitelia akejkoľvek vzdelávacej inštitúcie, absolventi vysokých škôl alebo rodičia absolventov vysokých škôl.

Zdroj: Apple

Mohlo by vás zaujímať:

Firmware pre Apple HomePod prezrádza dizajn iPhonu 8 i podporu odomykania rozpoznaním tváre

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE

Komentáre sú uzavreté