Predstavenia sa dočká aj ďalší hardvér.

Spoločnosť Apple tento týždeň rozposlala médiám pozvánky na udalosť, na ktorej už tradične predstaví svoj nový hardvér. Začiatok tejto udalosti bude 12. septembra o desiatej hodine doobeda. Vzhľadom na časový posun si môžeme pozrieť predstavenie v priamom prenose vo večerných hodinách od 19:00 nášho času. 

V tento deň sa očakáva, že Apple predstaví trojicu nových iPhonov, o ktorých sme písali už niekoľkokrát. Dočkať by sme sa zároveň mali štvrtej generácie hodiniek Apple Watch a možno aj aktualizovaného iPadu Pro s podporou odomykania tvárou.

Zatiaľ nie je isté, či v tento deň Apple predstaví aj nové MacBooky. Objavili sa totiž informácie o tom, že spoločnosť by mohla pre nové počítače pripraviť samostatnú udalosť. Predstavenia by sa po niekoľkých rokoch mal dočkať nástupca MacBooku Air s cenou pod tisíc dolárov a zároveň nová generácia Mac Mini s najnovšími procesormi.

Udalosť bude možné sledovať na stránke apple.com v priamom prenose. Pre spustenie prenosu bude potrebné použiť prehliadač Safari, prípadne niektorý z ďalších moderných prehliadačov. Na našom webe nájdete aj tradičný komentár udalosti v štýle minúta po minúte.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Apple zajtra predstaví veľa noviniek. Očakávajú sa tri nové iPhony aj vynovené hodinky (doplnené)

Komentáre sú uzavreté