Pripravených má množstvo noviniek.

Doplnené: Apple dnes (4. marca) oficiálne predstavil 13 a 15-palcové MacBooky Air s novými procesormi Apple M3. Detailnejšie sa im budeme venovať v samostatnom článku. Uvidíme, či sa v priebehu tohto týždňa dočkáme aj nových iPadov alebo až neskôr v marci.

Technologický gigant Apple má obrovské portfólio produktov, ktoré inovuje v pravidelných intervaloch. iPhonom a hodinkám Apple Watch venuje pozornosť každoročne na jeseň a ostatné produkty z kategórie Macov, iPadov a príslušenstva predstavuje podľa potreby na jar alebo v októbri.

Koniec roka 2023 bol pomerne pokojný a preto sa všetci fanúšikovia Apple zariadení tešili na marec. Práve tento mesiac by mal Apple predstaviť očakávané nové produkty. Portál macrumors tvrdí, že sa tak stane už tento týždeň. Nepriamo to potvrdzuje aj Mark Gurman z Bloombergu, ktorý takisto informuje o blížiacom sa predstavení noviniek od Applu. Tvrdí, že budú predstavené v priebehu marca.

Oba zdroje sa zhodujú aj na tom, že Apple neplánuje žiadnu tlačovú konferenciu a novinky oznámi iba vo forme tlačových správ na svojom webe.

Pripomeňme, že Apple pripravuje vynovené 13 a 15-palcové MacBooky Air s novými procesormi Apple M3 a viacero nových iPadov. V marci by sme sa mali dočkať prvého iPadu Pro s OLED displejom a takisto aj vynoveného iPadu Air. Úplnou novinkou by mal byť 12,9-palcový iPad Air.

Apple takisto plánuje oznámiť novú generáciu klávesnice Magic Keyboard a dotykového pera Apple Pencil. Dá sa očakávať, že tieto novinky uvedie na trh spoločne s vynovenými iPadmi.

V priebehu roka 2024 by sme sa mali dočkať aj novej generácie základného iPadu a iPadu mini. Tieto dva tablety si však Apple vraj nechá až na koniec roka.

Zdroj: macrumors, bloomberg

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit