Uvedenie tretej generácie iPhonu SE by bolo prekvapujúce.

Portál Macotakara prináša v posledných dňoch viacero informácií o pripravovaných produktoch značky Apple. Odvoláva sa pritom na zdroje z dodávateľských reťazcov. Macotakara už informoval o pripravovaných novinkách zo segmentu iPadov – písali sme o nich samostatnom článku. A teraz tvrdí, že Apple v apríli predstaví nové slúchadlá AirPods Pro 2 a ďalší iPhone SE.

Druhá generácia slúchadiel AirPods Pro by mala priniesť nový dizajn nabíjacieho puzdra. To by malo mať rozmery 54 × 46 × 21 mm. V porovnaní s prvou generáciou slúchadiel ide o drobné zmeny vo veľkosti, avšak tie nie sú príliš výrazné. Rovnako sa spomína aj kompaktnejší dizajn samotných slúchadiel bez „valčeka„, ktorý vyčnieva zo slúchadiel.

AirPods Pro 2 by sa tak dizajnovo viac podobali napríklad na slúchadlá Samsung Galaxy Buds+. Zmena dizajnu samotných slúchadiel však zatiaľ nebola potvrdená, nakoľko závisí aj od toho, či dokáže Apple zakomponovať do kompaktnejšieho formátu všetky potrebné komponenty.

Okrem nových slúchadiel by sme sa mali v apríli dočkať aj ďalšie telefónu radu iPhone SE. Detaily sú zatiaľ nejasné, takže môžeme špekulovať, či pôjde o 5,5-palcovú verziu iPhonu SE druhej generácie s hardvérovými vylepšeniami alebo či Apple k novinke pristúpi inak.

Zdroj: Macotakara

Prečítajte si aj:

iPhone SE (2020): Prekvapivé schopnosti v starom tele (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit