Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ARCHOS, francúzsky priekopník spotrebnej elektroniky, dnes uvádza prvé zariadenia zo systémom AI od konca septembra 2018. Ceny začínajú od 129 EUR. Zariadenia ARCHOS Hello 5, 7 a 10,  boli navrhnuté tímom ARCHOS v Paríži a integrujú  najnovšie hardvérové a softvérové technológie, pre inteligentnejší život.

Elegantný, vyrobený z ušľachtilých materiálov, ARCHOS Hello je vhodný do každého interiéru, od malého bytu až po veľký dom.

ARCHOS Hello sa skladá z dotykovej obrazovky s vysokým rozlíšením, vysoko kvalitného zvukového systému, štvorjadrového procesoru, pripojenie Bluetooth a Wi-Fi, 5 MP fotoaparátu, dvoch mikrofónov a batérie.

ARCHOS Hello ponúka programovateľný domáci displej, vždy so širokým uhlom. Rýchle reaguje na hlasové povely. Podporuje multitasking, zo simultánnym behom viacerých aplikácií. ARCHOS Hello 7 podporuje  orientáciu na výšku a na šírku.

Mikrofóny a fotoaparát ARCHOS Hello „možno ľahko vypnúť, z dôvodu ochrany osobných údajov.

Na základe položenej otázky  ARCHOS Hello okamžite  zobrazí:

  • akékoľvek informácie, správy, predpovede počasia, kalendár, udalosti, trasy, dopravné podmienky na mape, nákupný zoznam, objednávky, časovače a alarmy, video obsah,
  • video hovory, ktoré udržiavajú vzťahy medzi rodinou a priateľmi
  • akýkoľvek pripojený objekt v domácnosti pre inteligentné bývanie, od svetiel, zásuviek, vykurovacích alebo klimatizačných systémov až po bezpečnostné kamery,
  • obľúbené hudobné skladby, fotografie, televízne relácie, seriály alebo filmy, hry.

ARCHOS Hello pomocou nainštalovaných aplikácií, zhromažďuje aktuálne dáta z pripojených objektov na jednom mieste. S programom ARCHOS Hello Connect je jednoduché ovládať spolupracujúce inteligentné zariadenia a nastaviť parametre, tak, aby ste ich mohli ľahko spravovať. Externé zariadenia kompatibilné s ARCHOS Hello Connect je možné ovládať hlasom.

ARCHOS Hello sa umiestňuje do centra inteligentného domu a je plne kompatibilný so všetkými pripojenými zariadeniami kompatibilnými so službou Google Android ™ . Ako prvý príklad okrem ARCHOS PicoWAN Smart Plug a inteligentnej žiarovky ARCHOS WiFi Smart ARCHOS Hello víta Philips Hue do svojho ekosystému.

Philips Hue je bezdrôtové osvetľovacie teleso, ktoré je možné ovládať hlasom

5 vecí, ktoré dokáže ARCHOS Hello  lepšie:

  • Ovládanie hlasom a dotykový displej:

Je pohodlné všetko ovládať hlasom, avšak niekedy je pohodlnejšie klepnúť na obrazovku,  prechádzať obrázky v albume, preskočiť skladbu v zozname skladieb, nastaviť ovládač tak, aby ste získali správne svetlo.

  • Režimy na výšku a na šírku:

ARCHOS umožňuje automatické nastavenie vertikálneho alebo horizontálneho zobrazenie v z      zvislosti od činnosti.

  • Napájanie :

Zariadenie je vybavené vstavanou batériou, môžete ho jednoducho preniesť z kúpeľne do  kuchyne, aby ste počúvali online vysielanie a nezmeškali žiadnu dôležitú informáciu.

  • Domáca bezpečnostná kamera WiFi:

Vďaka predinštalovanej aplikácii Cawice sa zariadenie stáva skutočnou domácou bezpečnostnou kamerou, ktorá je ovládaná na diaľku

  • Bezdrôtová nabíjacia základňa:

Podporou štandardu Qi ARCHOS Hello 5 nabije bezdrôtovo akýkoľvek kompatibilný smartphone jednoduchým umiestnením na jeho vrchol.

Dostupnosť a cena:

ARCHOS Hello 5, 7 a 10 bude k dispozícii od konca septembra 2018, na www.archos.com a na odberných miestach partnerov ARCHOS, v cenách  od 129 €, 149 € a 199 €.

Značky:

Komentáre sú uzavreté