Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výrobca plastových dielov s výrobnými zariadeniami v Bulharsku využíva cloudovú platformu Kerio na flexibilnú komunikáciu.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, uviedla, že česká spoločnosť Ariete Group úspešne využíva GFI KerioConnect MSP na rozvoj svojho medzinárodného podnikania. Potrebnú flexibilitu v komunikácii jej poskytuje jednoduchá práca s cloudovým e-mailovým riešením na mobilných zariadeniach bez ohľadu na využívanú platformu. Riešenie nasadila a prevádzkuje spoločnosť Kinet, partner GFI Software v Českej republike.

Ariete Group, s. r. o. sa zaoberá výrobou plastových dielov pre odvetvie automotive pomocou moderných a veľkých lisovacích strojov s výkonom od 35 do 500 ton. Využíva pokročilé technológie, robotické pracovisko a vlastné 3D meracie centrum. Spoločnosť má jednu z najmodernejších a najväčších lisovacích kapacít v Európe. Jej výrobné a skladovacie lokality sa teraz nachádzajú v Bulharsku, kde zamestnáva viac ako 300 pracovníkov.

Veľmi dôležitým argumentom v priebehu rozhodovania bola bezproblémová synchronizácia s mobilnými zariadeniami (tablety a inteligentné telefóny), pretože všetci pracovníci od úrovne stredného manažmentu sú často na cestách a potrebujú mať okamžitý prístup k svojim e-mailom. Navyše, v rámci niektorých prevádzok využívajú mobilných klientov aj priamo v dielňach či skladoch.

Zákazník na e-mailovom riešení oceňuje hlavne flexibilitu, ktorá je pre rýchlo rastúcu firmu na veľmi konkurenčnom automotive trhu, úplne kľúčová. Ďalej je to schopnosť GFI KerioConnect MSPfungovať na akejkoľvek platforme. A, nakoniec, tiež bezpečnosť – v prípade potreby má podnik možnosť obnoviť dáta prakticky okamžite.

„So spoločnosťou Kinet nás spája dlhá história spolupráce na rade projektov a jedným z nich je aj nasadenie a prevádzkovanie e-mailového riešenia GFI KerioConnect MSP,“ povedal David Kubát, technický riaditeľ, Ariete Group. „Na riešení oceňujeme hlavne jeho jednoduché ovládanie a možnosť použitia na mobilných zariadeniach. Na tíme spoločnosti Kinet sa nám zas páči rýchlosť a osobný prístup v prípade výskytu akýchkoľvek problémov, ktoré z povahy nášho podnikania v automotive potrebujeme riešiť väčšinou okamžite.“

Značky: