Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Unikátny stánok: Nový stánok značiek ASUS a ROG na Slovensku nemá obdobu ani na globálnej úrovni
  • To najlepšie pokope: Na ploche s rozlohou takmer 30 m2 sa nachádza 6 zón, ktoré sú venované jednotlivým produktovým radom ASUS a ROG
  • Nájdete ho na Nivách: Jedinečný ASUS/ROG stánok sa nachádza na druhom poschodí v Alza showroome v nákupnom centre Nivy

ASUS otvoril jedinečný stánok na Slovensku, v ktorom nájdete produkty značiek ASUS a ROG. Nový stánok s rozlohou takmer 30 m2 nemá obdobu ani v Česku a ani na globálnej úrovni. Pozrieť si ho môžete na druhom poschodí v Alza showroome, ktorý je otvorený v nákupnom centre Nivy hneď oproti autobusovej stanici v Bratislave.

ASUS/ROG stánok je rozdelený do lifestylovej časti značky ASUS a do hernej časti značky ROG a ASUS TUF Gaming. Obsahuje celkovo šesť zón, v ktorých sú vystavené zariadenia radu Zenbook, Vivobook, ExpertBook, ROG a ASUS TUF Gaming a takisto produkty komponentovej divízie. Jeden stôl v lifestylovej časti váži 300 kg a váha každého herného stola je 250 kg.

V ASUS časti púta najväčšiu pozornosť Zenbook stôl s novinkami Zenbook Pro Duo 15 OLED (UX582) a Zenbook Flip S OLED (UX371). Za ním sa nachádza Vivobook stôl s najnovšími novinkami s OLED displejom, ako je Vivobook 15 OLED (K513). Zóna ExpertBook je venovaná notebookom pre podnikových používateľov, medzi ktoré patrí aj najnovší model ExpertBook B1 (B1400C).

Hernej zóne dominuje ROG stôl s novinkami ROG Zephyrus G14 (GA401), ROG Zephyrus M16 (GU603) a ROG Flow X13 (GV301), pričom už čoskoro v nej nájdete aj špeciálnu Alan Walker verziu notebooku ROG Zephyrus G14 s unikátnym balením. Za ním sa nachádza stôl s notebookmi ASUS TUF Gaming, ako sú ASUS TUF Dash F15 (FX516) a ASUS TUF Gaming F15 (FX506). V hernej zóne sa takisto nachádzajú herné monitory a Wi-Fi routery.

Najzaujímavejšie notebooky v stánku ASUS/ROG stánku

Zenbook Pro Duo 15 OLED (UX582)

Zenbook Pro Duo 15 OLED (UX582) je vysokovýkonný 15,6-palcový notebook s novým vyklápacím 14-palcovým sekundárnym displejom ASUS ScreenPad Plus. Ten ponúka zlepšenú čitateľnosť a prirodzene funguje v kombinácii s hlavným 4K OLED HDR NanoEdge dotykovým displejom. Efektívnejší multitasking zabezpečuje zlepšený softvér ScreenXpert 2 s novými funkciami, ako je aplikácia ASUS Control Panel, ktorá sľubuje revolúciu v kreatívnej práci. Zenbook Pro Duo 15 OLED takisto prináša špičkový výkon s procesorom až do Intel Core i9 a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3070.

Vivobook 15 OLED (K513)

Vivobook 15 OLED (K513) je navrhnutý na produktivitu a zábavu. Ponúka kovový dizajn veka, OLED displej s rozlíšením Full HD a 11. generáciu procesorov až do Intel Core i7 s grafickým čipom Intel Iris Xe. Vo výbave je až 16 GB RAM, WiFi 6 a veľké PCIe SSD úložisko.

ExpertBook B1 (B1400C)

ExpertBook B1 je navrhnutý na cestovanie s celodennou batériou a dizajnom dvoch úložísk, plnohodnotnou výbavou portov, inovatívnym touchpadom ASUS NumberPad 2.0 a senzorom vzdialenosti. Jeho konštrukcia spĺňa vojenské štandardy odolnosti MIL-STD 810H a bezpečnosť dát zabezpečuje podnikové zabezpečenie.

ExpertBook B1 poháňa procesor až do 11. generácie Intel Core i7 s grafickým čipom Intel Iris Xe a rýchlou konektivitou cez Intel WiFi 6. Duálne SSD úložiská umožňujú rýchlejší prenos dát a bezpečnejšie zálohovanie. Vo výbave notebooku je tiež technológia tlmenia nežiadaných zvukov počas videokonferencie a ASUS WiFi Master pre spoľahlivú konektivitu.

ROG Zephyrus M16 (GU603)

ROG Zephyrus M16 (GU603) ponúka 16″ displej a najnovšie procesory Intel v ultratenkom šasi s rozmermi bežných 15″ notebookov. Displej má rozlíšenie do WQHD, obnovovaciu frekvenciu až 165 Hz, dobu odozvy 3 ms a adaptívnu synchronizáciu. Notebook je určený nielen na hranie hier, ale aj na tvorbu obsahu – vďaka displeju s pomerom strán 16 : 10, certifikácii Pantone Validated, 100 % pokrytiu farebného priestoru DCI-P3 a podpore Dolby Vision.

Vo výbave je tiež procesor 11. generácie Intel Core až do i9-11900H a grafická karta až do GeForce RTX 3070, ktoré zabezpečujú hranie s vysokými obnovovacími frekvenciami a poradia si s náročnými aplikáciami na tvorbu obsahu. Chladiaci systém ROG Intelligent Cooling sa stará o chladnú prevádzku notebooku a zároveň o vysoký výkon procesora aj grafickej karty. Zephyrus M16 má šasi s hrúbkou iba 19,9 mm, hmotnosťou 1,9 kg a vďaka čiernej povrchovej úprave s odtieňom Off Black pôsobí štýlovo a profesionálne v hocakom prostredí.

Značky: