Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dlhodobý výkon a OLED displej, ktorý je šetrný k očiam už od raného veku, robia z radu ASUS Vivobook 2022 najlepšie notebooky pre študentov

KĽÚČOVÉ BODY

  • : Notebooky ASUS Vivobook obsahujú procesory Core i5/i7, ktoré disponujú vysokým výkonom a dlhodobou maximálnou funkčnosťou.
  • Skvelý displej: 15,6-palcový OLED displej poskytuje úžasnú presnosť farieb a nezabudnuteľný zážitok zo sledovania obsahu. Je tiež vhodný na dlhé používanie počas štúdia, pri práci alebo na zábavu, pretože je šetrný k očiam.
  • Skvelá konfigurácia: 8 GB RAM a SSD disk s kapacitou 512 GB robia z notebookov ASUS Vivobook ideálny štartovací produkt. Túto výbavu dopĺňa rýchly procesor Intel Core.
  • Skvelá cena: Na Slovensku sú dostupné za cenu od 579 eur.

ASUS predáva na Slovensku notebooky radu Vivobook, ktoré sú určené pre školákov a študentov za cenu od 579 eur. Notebooky Vivobook 15 OLED (K513) a Vivobook Pro 15 OLED (K3500) sú vybavené až štvorjadrovými procesormi Intel Core i7 na efektívny multitasking a štúdium a sú vhodné aj na hranie hier na cestách. Notebooky disponujú bohatou portovou výbavou, ktorá zabezpečuje širokú kompatibilitu s príslušenstvom, a rýchlou bezdrôtovou konektivitou vďaka Intel WiFi 6 s Gig+ (802.11ax).

ASUS Vivobook využíva technológiu ASUS Intelligent Performance Technology (AIPT), ktorá zvyšuje základný výkon procesora z 15 na 28 wattov. AIPT taktiež dynamicky upravuje spotrebu energie podľa stavu zaťaženia a teploty. Okrem optimalizácie efektivity spotreby energie zabezpečuje aj tichšiu prevádzku a nižšie teploty.

Starostlivosť o zrak už od skorého veku vďaka OLED displeju

ASUS Vivobook 15 OLED (K513) a Vivobook Pro 15 OLED (K3500) disponujú úžasným 15,6-palcovým OLED NanoEdge displejom, ktorý zobrazuje verné farby pri akejkoľvek úrovni jasu a disponuje hlbokým podaním čiernej farby. Displej má certifikáciu PANTONE Validated pre vynikajúcu presnosť farieb a pokrýva 100 % farebného priestoru DCI-P3, čo znamená obraz v kino kvalite. 0,2 ms doba odozvy prispieva k plynulému obrazu vo filmoch a hrách bez neostrých scén. OLED displej tiež disponuje certifikáciou TÜV Rheinland, ktorá je zárukou nízkeho vyžarovania modrého svetla a šetrenia zraku. NanoEdge displej sa vyznačuje tenkými rámikmi po troch stranách, vďaka čomu má obrazovka až 85 % pomer k telu.

Jeff Lo, generálny riaditeľ divízie ASUS Consumer Business pre East EMEA, sa k novému radu notebooku vyjadril: „ASUS ponúka najlepšie počítačové riešenia v rôznych cenových segmentoch. Modely radu Vivobook, zamerané na vzdelávanie, sú jedným z nich. Chápeme potrebu rodičov vybaviť deti rýchlymi a spoľahlivými počítačmi, ktoré im vďaka rýchlemu procesoru a dobrej konfigurácii budú slúžiť niekoľko rokov. Ďalšou výhodou je OLED displej, ktorý je šetrný k očiam detí už od skorého veku. Som skutočne rád, že najnovšie technológie zlepšujú život ľuďom všetkých vekových kategórií.“

***

Vivobook 15 OLED (K513EA)

Vivobook 15 OLED (K513EA) je poháňaný procesorom 11. generácie Intel® Core až do i7 s až 16 GB RAM a až 512 GB SSD úložiskom. Notebook má štýlový dizajn s elementmi, ktoré sú špecifické pre prémiovejší rad Vivobook S. Disponuje kovovým vekom a je dostupný v dvoch farbách Transparent Silver (strieborná) a Indie Black (čierna). Súčasťou balenia sú nálepky, ktoré umožňujú prispôsobenie dizajnu.

Hmotnosť notebooku je 1,8 kg. Zážitok z jeho používania zlepšujú funkcie, ako je Link to MyASUS, ktorá umožňuje prepojiť Vivobook s mobilným zariadením a zvýšiť tak produktivitu a multitasking. Podsvietená klávesnica s 1,4 mm zdvihom klávesov ponúka komfortné písanie a USB 3.2 Gen 1 Type‑C (USB‑C) port zabezpečuje pohodlné pripájanie zariadení.

Vivobook Pro 15 OLED (K3500)

Vivobook Pro 15 OLED (K3500) je vybavený procesorom 11. generácie Intel® Core až do i7 s až 16 GB RAM a až 1 TB SSD úložiskom. Model Pro tiež ponúka voliteľnú dedikovanú grafickú kartu NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Max Q. Špičkový OLED displej dopĺňa kvalitná reprodukcia zvuku s certifikáciou Harman Kardon.

Vo výbave je tiež množstvo portov vrátane Thunderbolt™ 4 s podporou zobrazovania/napájania, HDMI 1.4, čítačka Micro SD kariet a ďalšie. Špičkový zážitok z používania zabezpečuje chladiaci systém s dvoma ventilátormi a ultrarýchla WiFi 6, takže používatelia môžu s týmito notebookmi dosiahnuť svoj skutočný potenciál.

Značky: