Fotografie smartfónu sú zverejnené na portáli Red Dot.

Súťaž Red Dot je medzi výrobcami považovaná za prestížnu. Každé ocenenie je uznaním toho, že produkt exceluje v určitom smere, napr. v dizajne. Najnovšie však webová stránka tejto súťaže prezradila, ako bude vyzerať doteraz neoznámený ASUS ZenFone 3. Ten má byť oficiálne predstavený na výstave Computex na prelome mája a júna tohto roka.

ZenFone 3 prináša v porovnaní s predchodcom viacero zmien. Novinka sa oblými hranami a spracovaním bočného rámiku viac podobá na zariadenia Samsung Galaxy S6 alebo S7 ako na predchádzajúcu generáciu, ZenFone 2. To sa týka najmä Deluxe verzie. Webová stránka Red Dot neobsahuje kompletné špecifikácie zariadenia, ale prezradila, že telefón ponúkne 2,5D sklo na prednej a zadnej strane. Okrem toho má vo výbave USB-C port, snímač odtlačkov prstov, automatické zaostrovanie pomocou lasera a blesk na prednom aj zadnom fotoaparáte.

V predaji bude aj ASUS ZenFone 3 Deluxe. Čo prinesie Deluxe verzia nad rámec štandardného modelu, to Red Dot neprezrádza. Pokiaľ sú fotografie zariadení finálne, môžete si všimnúť, že ZenFone 3 Deluxe má hardvérové tlačidlo Domov a na pravom boku iba jedno tlačidlo.

Vľavo ASUS ZenFone 3 Deluxe. Vpravo ASUS ZenFone 2

Vľavo ASUS ZenFone 3 Deluxe. Vpravo ASUS ZenFone 2

Zdroj: Android Police

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit