Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Medzi produkty s viacerými oceneniami patrí ZenFone 6, Zenbo Junior a Mini PC ProArt PA90

  • ASUS získal 17 ocenení na veľtrhu Computex 2019 vrátane 6 cien Best Choice a 11 ocenení d&i
  • ZenFone 6 získal ocenenia Best Choice Golden, Computex d&i Golden a Computex d&i
  • Zenbo Junior vyhral ceny Best Choice Best Design, Best Choice Category a Computex d&i
  • ASUS Mini PC ProArt PA90 vyhral ocenenia Best Choice Golden a Computex d&i

ASUS získal 6 cien Best Choice a 11 ocenení Computex d&i za inovácie a excelentný dizajn na veľtrhu Computex 2019. ZenFone 6, prvý smartfón značky ASUS s motorizovaným otočným fotoaparátom, získal ocenenia Best Choice Golden, Computex d&i Golden a Computex d&i. Zenbo Junior, prvý biznis robot spoločnosti ASUS, vyhral ceny Best Choice Best Design, Best Choice Category a Computex d&i. Miniatúrny počítač s výkonom pracovnej stanice, ASUS Mini PC ProArt PA90, získal ocenenia Best Choice Golden a Computex d&i.

Ocenenia Best Choice boli založené v roku 2002 výstavou Computex Taipei a udeľujú sa produktom, ktoré sú excelentné z hľadiska funkcionality, inovácií a trhového potenciálu. Porotu tvoria zástupcovia vlády, akademici, analytici, šéfredaktori a ďalší experti, ktorí prinášajú rozmanitý pohľad na hodnotenie.

Ocenenia Computex d&i sú udeľované organizáciami Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) a Industrial Technology Research Institute (ITRI) produktom, ktoré vynikajú dizajnom a inováciami. Porotu tvoria najlepší dizajnéri a experti a venture kapitalisti, ktorí spoločne hodnotia stovky produktov z hľadiska inovácií, technických vlastností, funkcionality, sociálneho aspektu, remeselnej zručnosti a estetiky.

Víťaz ocenení Best Choice Golden, Computex d&i Golden a Computex d&i

ASUS ZenFone 6 je revolučná vlajková loď s extrémnym výkonom procesora Qualcomm® Snapdragon™ 855, 6,4‑palcovým NanoEdge displejom bez výrezu, veľkou 5 000 mAh batériou pre až dvojdňovú výdrž a unikátnym fotoaparátom Flip Camera.

Flip Camera funguje ako predný aj zadný fotoaparát. Tento motorizovaný otočný fotoaparát pozostáva zo 48 Mpx hlavného senzora Sony IMX586 a 13 Mpx 125° ultraširokouhlého sekundárneho fotoaparátu. Najnovšie používateľské rozhranie ZenUI 6 ponúka jednoduchší, rýchlejší a rozumnejší zážitok a funkcie, ako je ovládanie jednou rukou či tmavý režim. Jednoducho, ZenFone 6 skutočne nie je obyčajný telefón.

Víťaz ocenení Best Choice Golden a Computex d&i

ASUS Mini PC ProArt™ PA90 je miniatúrny počítač s výkonom pracovnej stanice, ktorý je ideálny na tvorbu obsahu. Je vybavený 9. generáciou procesorov Intel® Core™, grafickou kartou NVIDIA® Quadro® a podporou technológie Intel® Optane™ pre rýchle dátové prenosy. Tiež ponúka Thunderbolt™ 3.

Víťaz ocenení Best Choice Best Design, Best Choice Category a Computex d&i

Zenbo Junior je prvý biznis robot spoločnosti ASUS. Je to inteligentný učebný nástroj s umelou inteligenciou (AI) a špičkovou otvorenou platformou pre tvorbu aplikácií v rôznych biznis odvetviach. Zenbo Junior tiež ponúka okamžitú vzdialenú správu.

Zenbo Junior inšpiruje študentov a vzdeláva ich v AI spoločne s novou webovou stránkou Zenbo Lab, ktorá je zameraná na programovanie. Zenbo Junior ponúka AI robotiku a vzdelávanie v programovaní pre široké spektrum študentov od základnej školy až po univerzitu. Mladší študenti môžu začať s blokovým programovaním a neskôr premeniť bloky na kód v jazyku Python, čo im uľahčí prechod na textové programovanie. Cez webovú stránku Zenbo Lab môžu ovládať robot Zenbo Junior aj pomocou kódu v Pythone. ASUS ponúka univerzitám a vývojárom podporu pre Python a Java SDK.

Na podnikové využitie je k dispozícii Zenbo Management Console (ZMC). Toto riešenie umožňuje pohodlnú vzdialenú správu viacerých robotov a diagnostiku každého zariadenia. ZMC tiež umožňuje zvýšiť efektivitu práce zlepšením systémov a vzdialenou inštaláciou viacerých aplikácií.

Víťaz Best Choice Category

ASUS ZenBook Edition 30 je unikátnou oslavou 30 rokov inovácií spoločnosti ASUS. Jeho základ vychádza z dedičstva spoločnosti ASUS, avšak je navrhnutý s dôrazom na budúcnosť.

ZenBook Edition 30 prináša futuristický pohľad na tradičný dizajn. Veko notebooku pokrýva luxusná pravá talianska koža v perlovo bielej farbe a súčasťou balenia je kompletná výbava prémiového príslušenstva – vrátane perlovo bielej myši, podložky pod myš a obalu z pravej kože. Je to skutočne špeciálna kolekcia pre veľmi špeciálny notebook.

Bezrámikový NanoEdge displej pokrýva 95 % tela a ZenBook Edition 30 využíva aj nový ScreenPad 2.0, ktorý ponúka interaktívnu druhú obrazovku pre lepšiu produktivitu a multitasking. Kombinácia výkonu a mobility definuje budúcnosť radu ZenBook. ZenBook Edition 30 ponúka vysokovýkonné komponenty, ako je 8. generácia procesora Intel® Core™ i7, grafická karta NVIDIA® GeForce® MX250, 16 GB RAM, rýchle PCIe® SSD úložisko a gigabitová Wi-Fi.

Víťaz Best Choice Best Design

ROG Phone je revolučný 6-palcový smartfón, ktorý bol navrhnutý špeciálne na mobilné hranie. Poháňa ho procesor Qualcomm Snapdragon™ 845 s frekvenciou 2,96 GHz a optimalizovaným grafickým čipom Qualcomm Adreno™ 630 GPU. ROG Phone tiež ponúka unikátny chladiaci systém parných komôr GameCool 3D a odnímateľný ventilátor AeroActive Cooler. Vo výbave má AMOLED displej s HDR vizuálmi, frekvenciou 90 Hz a 1 ms odozvou.

Víťazi Computex d&i

ASUS StudioBook W730 je superkompaktná prenosná pracovná stanica s najnovšími procesormi Intel® a profesionálnou grafickou kartou NVIDIA®. Notebook umožňuje profesionálnym tvorcom realizovať ich nápady, vykonávať náročné počítačové úlohy, sústrediť sa na kreativitu a nestrachovať sa o výkon. Displej ponúka živé vizuálne a jasné farby. StudioBook W730 je ideálna voľba pre profesionálov v pohybe. Prináša vysoký výkon a inteligentný a inovatívny dizajn.

ZenBook S13 (UX392) je 13,9-palcový ultrabook s najnovšími procesormi Intel® Core™ a najvyšším pomerom obrazovky k telu na svete na úrovni 97 %. Ultratenké rámiky NanoEdge displeja majú šírku iba 2,5 mm. ZenBook S13 je tiež najtenší notebook na svete s diskrétnou grafickou kartou NVIDIA® MX150. Jeho hrúbka je iba 12,9 mm. Kompaktné a tenké šasi má hmotnosť 1,1 kg a ponúka zvýšenú odolnosť, takže ZenBook S13 spĺňa aj vojenské štandardy MIL-STD-810G. Dostupný je aj v novej Utopia Blue farbe, takže je perfektnou kombináciou výkonu a nádhernej estetiky pre každého, kto chce výkonný a zároveň aj štýlový notebook.

ROG Mothership GZ700 je novou definíciou náhrady za stolný počítač. Neleží na stole ako tradičné notebooky, ale využíva stojan, vďaka ktorému má chladiaci systém neobmedzený prístup k prieduchu vzduchu na zadnej strane. Mothership má šasi z hliníkových dosiek, ktoré sa spracovávajú precíznym výrobným procesom pomocou CNC strojov. Celý proces trvá takmer 20 hodín. Vo výbave má Full HD G-Sync displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou a 3 ms odozvou, procesor Intel® Core™ i9 a grafickú kartu NVIDIA GeForce RTX 2080. ROG Mothership tiež využíva technológiu HyperDrive Extreme pre spojenie až troch NVMe PCIe 3.0 x4 SSD diskov a vytvorenie najrýchlejšieho RAID 0 úložiska na svete.

ASUS ProArt PA34VC je 34-palcový zaoblený IPS monitor s podporou HDR 10, rozlíšením 3 440 × 1 440 a pomerom strán 21 : 9.

RT-AX95Q je trojkanálový is a tri-band Wi-Fi router a prvý ASUS mesh router s plnou podporou najnovšieho štandardu Wi-Fi 6 (802.11ax).

Prime X299-Deluxe II je základná doska Intel® HEDT, ktorá je kompatibilná s najnovšími procesormi Intel Core™ X-series s až 18 jadrami.

ROG Matrix GeForce RTXTM 2080 Ti je najnovšia grafická karta s unikátnym chladiacim systémom.

Značky: