Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Matej Tóth je najúspešnejší slovenský atlét súčasnosti
  • Projekt Beh si ty spája bežcov na celom Slovensku
  • Matej Tóth zabojuje v Pekingu o zlato a už 6.9. osobne potiahne slovenských bežcov na banskobystrickom maratón

Mobilný operátor O2 a najúspešnejší slovenský atlét Matej Tóth spoja sily v projekte Beh si ty. Ambíciou aktivity je zastrešiť množstvo športových podujatí na celom Slovensku a motivovať k zdravšiemu životnému štýlu aj širokú verejnosť.

Internetová stránka www.behsity.sk spája rôzne bežecké podujatia z celého Slovenska a snaží uľahčiť registráciu aj prihlasovanie na preteky.  Pod jej krídlami sú aj behy Devín – Bratislava, Kordícky extrém či Od Tatier k Dunaju. Už  6.septembra 2015 čaká bežcov Banskobystrický maratón, ktorého sa zúčastní aj trojnásobný olympionik a strieborný medajlista z minuloročných Majstrovstiev Európy Matej Tóth.

„Veľmi sa teším a je to pre mňa česť byť ambasadorom projektu Beh si ty a spolupracovať s O2. Myšlienka portálu ma hneď oslovila a neváhal som ani sekundu prijať túto úlohu. Veď šport je môj život a beh mi je blízky. Navyše je skvelé, aký boom dnes beh prežíva. Verím, že aj mojou účasťou sa nám podarí prilákať športovcov – bežcov a tým spoločne prispejeme k zdravšiemu Slovensku,“ vraví úspešný atlét, ktorého už o niekoľko dní čaká štart na Majstrovstvách sveta v Pekingu, kde patrí k horúcim favoritom.

Hnacím motorom pre O2 v projekte Beh si ty je snaha spojiť rekreačných i aktívnych bežcov, ako aj motivovať tých, ktorí na svoju príležitosť len čakajú. „Som otcom dvoch rodín – mojej vlastnej a veľkej rodiny O2. Po dlhých rokoch som na vlastnej koži zistil, aké dôležité je byť fit. Sám sa snažím zmeniť svoj život, viac sa hýbať, tráviť čas na vzduchu a v prírode. Je to skvelý pocit, keď sa človek odhodlá a spraví čosi pre svoje zdravie. S radosťou vítam projekt Beh si ty ako aj Mateja Tótha v našej rodine,“ vraví generálny riaditeľ O2 Peter Gažík.

Mobilný operátor sa do projektov Beh si ty zapája ako technický partner. Na bežecké podujatia prináša digitálnu časomieru, oddychové zóny, bežeckých vodcov ako aj prehľadnú mobilnú aplikáciu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.