Na výstave MWC sme boli aj na stánku spoločnosti Atos, ktorá je aj na Slovensku známa zaujímavými riešeniami napr. s využitím okuliarov pre virtuálnu realitu.

Tento krát sme si ale pozreli špeciálnu chladničku, ktorú Atos vyvíja spolu s firmou Coca- Cola. Úlohou tohto zariadenia je pripraviť vzorovú prezentáciu nápojov presne podľa tohto, ako si to Coca Cola predstavuje. Ak teda prídete k tejto chladničke s presklenenými dverami, musíte nájsť fľaše vzorov umiestnené tak, aby to vzbudzovalo záujem. Ak potom dvere chladničky otvoríte, urobí sa snímka pred a po zatvorení dverí a tento záber sa vyhodnotí.

Ak ste si po otvorení dverí zobrali niektorú fľašu, dostane obsluha pokyn na jej doplnenie. Cieľom je, aby bola chladnička vždy plná. Rovnako sa tu sleduje teplota, ktorá musí byť v stanovenom rozsahu. Na dvere chladničky je možné aj pridať automat na mince a platobné karty, teda za odobratú fľašu zaplatíte.

Z celého predstavenia sme pripravili aj video

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.