Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť hľadá operátorov call centra, mechanikov, IT špecialistov aj odborníkov na dáta pre trhy v strednej a západnej Európe

Skupina AURES Holdings, prevádzkovateľ sietí AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont a Driverama, momentálne hľadá uchádzačov na 250 pracovných pozícií. Dôvodov je hneď niekoľko – predaj ojazdených vozidiel láme rekordy, spoločnosť otvára nové pobočky a tiež rýchlo rozširuje svoj projekt Driverama. V čase, keď spoločnosť oslavuje 30. rokov na trhu, sa tak významne personálne posilňuje.

„Časť pracovníkov hľadáme dlhodobo, ďalších potrebujeme prijať pre expanziu spoločnosti, ale aj pre súčasnú situáciu na trhu ojazdených áut. Cieľom je mať dostatočné personálne zdroje, ktoré nám v situácii, keď sú ojazdené vozidlá veľmi žiadané, umožnia ich ročný predaný objem naďalej zvyšovať,“ uviedla Karolína Topolová, generálna riaditeľka a predsedníčka predstavenstva AURES Holdings, ktorý prevádzkuje medzinárodné siete autocentier AAA AUTO, Mototechna a Auto Diskont a pobočky Driverama v západnej Európe. Vlani AURES Holdings pokoril svoj historický rekord, počas tridsiatich rokov existencie prvýkrát predal za rok viac ako 86 500 vozidiel.

V tejto chvíli AURES Holdings hľadá 114 zamestnancov v Českej republike, 25 na Slovensku, 59 v Poľsku a 48 pre rozvoj spoločnosti Driverama v Nemecku, Holandsku a v Česku. „Hľadáme  uchádzačov na všetky typy pozícií, od prípravy vozidiel, až po manažérske pozície. Ďalej tiež rozširujeme naše oddelenie IT a Data Science, kam naberáme skúsených odborníkov na zaujímavé projekty. Pre medzinárodný projekt Driverama, ktorý už má 8 pobočiek v Nemecku, zahájil činnosť v Holandsku a chystá sa do Francúzska a Belgicka, momentálne potrebujeme takmer päťdesiat ľudí. Na Slovensku sa už pripravujeme na sezónu, rovnako ako v Poľsku, kde naberáme pracovníkov s predstihom aj na chystané otvorenie pobočiek v Gdansku a Rzeszowe. V čase, keď oslavujeme 30 rokov na trhu, sa tak významne personálne posilňujeme,“ dodala Karolína Topolová.

Ide o množstvo rôznych pozícií naprieč celou firmou, od operátorov call centra, cez programátorov, až po automechanikov či marketérov. Hľadáme špičkových kandidátov aj na pozície v oddelení Data Science, čo je momentálne jedna z najviac rastúcich častí našej spoločnosti,“ uviedla Karolína Topolová s tým, že úplný zoznam pozícií inzerovaných na Slovensku je možné nájsť na stránke spoločnosti na https://kariera.aaaauto.sk/positions-list. Od čias ekonomickej krízy v rokoch 2008/2009 sa počet pracovníkov siete AAA AUTO viac ako zdvojnásobil. V roku 2010 dosahoval necelých 1300, v súčasnej dobe je to približne 2800. Spoločnosť má teraz celkom 57 pobočiek v šiestich krajinách.

Značky: