Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Axis Communications uvádza na trh nový inteligentný sieťový radar AXIS D2110-VE. Zariadenie využíva pokročilé radarové technológie, vďaka čomu dokáže určiť presnú polohu a rýchlosť objektu, či narušiteľa a spoľahlivo pokryť aj rozsiahle pozemky. Je tak ideálny na rôznorodé vonkajšie inštalácie, ako sú priemyselné areály, parkovacie plochy alebo nakladacie doky v mimopracovných hodinách.

Sieťový radar AXIS D2110-VE je ideálny na zabezpečenie rozsiahlych vonkajších priestorov. Vďaka funkcii inteligentného prepojeniu možno kombináciou dvoch radarov zabezpečiť úplné pokrytie oblasti v rozsahu 360°.

Medzi kľúčové vlastnosti patria:Sieťový radar AXIS D2110-VO dokáže vďaka vstavanej analytike – založenej na hĺbkovom učení – presne detekovať, klasifikovať a sledovať osoby i vozidlá, a to s veľmi nízkou mierou falošných poplachov. Radar disponuje výstupom PoE-out, možno teda jeho prostredníctvom pripojiť a napájať ďalšie zariadenia. Dá sa preto jednoducho doplniť napríklad sieťovú kamerou (pre vizuálne overenie poplachov) alebo sieťovým reproduktorom (na oslovenie a aj odstrašenie prípadných páchateľov na diaľku).

  • Pokrytie oblasti v rozsahu 180°
  • Vstavané analytické funkcie
  • Nepretržitá presná detekcia s nízkou mierou falošných poplachov
  • PoE-out pre napájanie ďalšieho zariadenia
  • Funkcia inteligentného prepojenia

Funkcia inteligentného prepojenia umožňuje praktické použitie viacerých zariadení v tesnej blízkosti, napríklad inštaláciu dvoch radarov chrbtom k sebe. Možno tak zabezpečiť úplné pokrytie v rozsahu 360°. Vďaka najnovšej generácii čipu ARTPEC disponuje radar rozšíreným zabezpečením proti kybernetickým útokom, ako je podpísaný firmware a funkcie bezpečného spustenie.

Bezpečnostný sieťový radar AXIS D2110-VE sa začne dodávať prostredníctvom distribučných kanálov spoločnosti Axis v 3. štvrťroku 2020.

Viac informácií, vrátane možných scenárov použitia.

 

Značky: