Do slovenských kín sa dostal začiatkom marca 2022.

Doplnené: Batman (2022) je už k dispozícii na HBO Max.

Služba HBO Max funguje na Slovensku od začiatku marca a okrem zlepšenej audiovizuálnej kvality (niektoré tituly sú dostupné v rozlíšení 4K s podporou HDR a 5.1-kanálovým priestorovým zvukom, resp. v Dolby Atmos) láka aj prísľubom, že filmy spoločnosti Warner Bros. bude ponúkať už 45 dní po uvedení do kín.

Tento prísľub sa týka aj nového Batmana, ktorý sa dostal do slovenských kín 3. marca 2022. HBO teraz potvrdilo, že film bude v ponuke HBO Max od 18. apríla so slovenskými a českými titulkami vrátane dabingu v 4K. V programovej skladbe TV kanálu HBO sa objaví od 22. mája.

Informácie o filme:

Počas dvoch rokov, keď sliedil po uliciach ako Batman, ktorý naháňa strach zločincom, nazrel Bruce Wayne do temného podsvetia Gotham City. Medzi skorumpovanou sieťou mestských úradníkov a vysoko postavených osobností má osamelý pomstiteľ len niekoľko dôveryhodných spojencov – Alfreda Pennywortha a poručíka Jamesa Gordona. Pre svojich spoluobčanov sa stal jediným stelesnením pomsty.

Keď sa sadistický vrah zameria na gothamskú smotánku, záhadné indície zavedú najväčšieho detektíva sveta do podsvetia, kde sa stretne s postavami ako Oswald Cobblepot, Edward Nashton, Carmine Falcone a Selina Kyleová. Akonáhle vyplávajú na svetlo nepriestrelné dôkazy aj páchateľove desivé plány, musí Batman nadviazať nové vzťahy, usvedčiť hlavného podozrivého, potlačiť korupciu a stať sa symbolom nádeje Gotham City.

Réžia: Matt Reeves
Predloha: Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)
Scenár: Matt Reeves, Peter Craig
Kamera: Greig Fraser
Hudba: Michael Giacchino
Hrajú: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, ad.

Zdroj: HBO

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit