Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Belkin, ktorá je už 40 rokov poprednou značkou spotrebnej elektroniky, oznámila dostupnosť radu magnetických power bánk BoostCharge Pro s technológiou bezdrôtového nabíjania Qi2. V súčasnosti sú nabíjačky k dispozícii vo variantoch s kapacitou 5 a 10 K a v piatich nových sviežich farbách, ako je limetková, piesková, ružová, modrá a zlatá.

Rad powerbánk BoostCharge Pro Qi2 od spoločnosti Belkin poskytuje až 15 W energie na rýchle nabíjanie iPhonu 12 a novších bez problémov s káblami. Sú navrhnuté s integrovaným stojanom na podopretie telefónu počas streamovania, čítania alebo chatovania a fungujú s magnetickými puzdrami a puzdrami MagSafe s hrúbkou do 3 mm. Sú navrhnuté tak, aby dokonale sedeli na zadnej strane iPhonu a neprekážali fotoaparátu. Technológia Power pass-through umožňuje nabíjať powerbanku a pripojené zariadenia jedným jednoduchým úkonom cez port USB-C.

Magnetická powerbanka BoostCharge Pro 5

  • Rýchlo nabíja modely iPhone 12 a novšie až do 15 W pomocou Qi2, keď sú pripojené k zdroju napájania, a až do 7,5 W, keď sa používa ako powerbanka bez zdroja napájania.
  • Poskytuje až 16 hodín dodatočnej výdrže batérie*
  • Vybavené 1 x portom USB-C na nabíjanie dvoch zariadení súčasne**
  • Dodáva sa s káblom USB-C na USB-C, takže môžete začať nabíjať hneď po vybalení
  • K dispozícii je v čiernej, limetkovej, pieskovej, ružovej a modrej farbe a zlatý variant pre európsky trh.

Magnetická powerbanka BoostCharge Pro 10K

  • Rýchlo nabíja iPhone 12 a novšie modely až do 15 W pomocou Qi2 (poskytuje rýchlosť nabíjania z 0 % na 25 % za 21 minút***) alebo až do 20 W pomocou integrovaného kábla USB-C
  • Poskytuje až 35 hodín dodatočnej výdrže batérie****
  • Zabudovaný 1 x port USB-C a integrovaný kábel USB-C na nabíjanie troch zariadení súčasne*****
  • K dispozícii v čiernej farbe

V súlade so záväzkom spoločnosti Belkin vyrábať produkty zodpovednejšie sú magnetické powerbanky BoostCharge Pro vyrobené z minimálne 72 % recyklovaných materiálov (PCR) a balené v 100 % bezplastových obaloch.

https://www.belkin.com/pr-belkin-unveils-colorful-new-lineup-of-qi2-wireless-charging-power-banks.html

Viac o technológii Qi2

Qi2 je najnovšia a najpokročilejšia dostupná technológia na bezdrôtový prenos energie do zariadení. Qi2 funguje s iPhonom 15 a ďalšími zariadeniami podporujúcimi Qi2 a ponúka bezpečné magnetické pripojenie, rýchlejšie nabíjanie a väčší prenos energie. Qi2 tiež optimalizuje spotrebu energie a chráni životnosť batérie. Technológia Qi2, vyvinutá konzorciom Wireless Power Consortium (WPC), ktorého členom je spoločnosť Belkin, je najnovším štandardom v oblasti technológie bezdrôtového nabíjania. Poskytuje až 15 W nabíjacieho výkonu a využíva magnetickú väzbu na výrazné zvýšenie rýchlosti nabíjania. Základom Qi2 je magnetický napájací profil (MPP), ktorý vyvinula spoločnosť WPC na základe technológie MagSafe spoločnosti Apple. Qi2 je však otvorená pre všetkých výrobcov zariadení ako priemyselný štandard, zatiaľ čo MagSafe je určená pre zariadenia Apple. Qi2 bude dostupnejší pre rôzne značky smartfónov a operačné systémy. V čínštine Qi znamená [čí] energia.

Výhradným distribútorom značky Belkin pre Českú republiku je spoločnosť SWS a.s. a AT Computers a.s.

Značky: