Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Objekt stále v zábere. Otečenie o 360 stupňov a naklápanie o 90 stupňov. Prvé príslušenstvo na svete s certifikáciou Apple Works with DockKit poskytuje bezproblémovú „hands-free“ prácu s kamerou pre tvorcov obsahu, filmárov, pedagógov, virtuálnych prezentátorov, vývojárov sociálnych aplikácií a ďalších.

Spoločnosť Belkin, ktorá je už 40 rokov poprednou značkou spotrebnej elektroniky, predstavuje vôbec prvé príslušenstvo, ktoré spolupracuje so súpravou DockKit, stojan Auto-Tracking Stand Pro. Tento produkt umožňuje automatickú, tichú, motorizovanú a plynulú prácu s kamerou integrovanou do iPhonu v spojení s technológiou automatického sledovania objektu DockKit, ktorá sleduje objekty pred kamerou pri ich pohybe v priestore s možnosťou otáčania o 360 stupňov a naklápania o 90 stupňov. Je to dokonalé príslušenstvo pre pohlcujúce videohovory alebo nahrávanie interaktívneho obsahu, ktorý zahŕňa vysokú mieru pohybu.

„Stojan Auto-Tracking Pro sa nepodobá žiadnemu inému produktu spoločnosti Belkin. Vďaka kombinácii prvotriednej kvality Belkin, pôsobivej citlivej robotiky a pokročilej technológie sledovania objektu s DockKitem môžeme tvorcom obsahu poskytnúť premyslený produkt, ktorý bez námahy zlepší proces tvorby,“ povedala Melody Tecson, viceprezidentka spoločnosti Belkin pre správu produktov. „Sme hrdí na to, že môžeme dodať prvé príslušenstvo na svete podporujúce DockKit, a tešíme sa, až budeme môcť na trh uviesť ďalšie produkty pre tvorbu digitálneho obsahu.“

Súprava DockKit, navrhnutá pre systém iOS pre použitie s prednými a zadnými kamerami, umožňuje užívateľom ľahko vytvárať, prezentovať a nahrávať bez nutnosti sťahovať aplikácie tretích strán v jednoduchých štyroch krokoch:

  • Pripevnite iPhone 12 alebo novší s Magsafe na stojan Stand Pro pomocou MagSafe.
  • Spárujte pomocou NFC.
  • Otvorte fotoaparát v aplikáciách FaceTime, Instagram, TikTok, Canva, WhatsApp, Microsoft Teams alebo iných aplikáciách sociálnych médií či platformách na posielanie správ.
  • Začnite tvoriť.

S kamerou Stand Pro môžu užívatelia ľahko rozšíriť zorné pole na 360 stupňov otáčania a 90 stupňov naklápania vďaka podpore modelu pohybu s náklonom a odklonom a automatickému sledovaniu systému. Tvorcovia sa tak môžu sústrediť na obsah, zatiaľ čo DockKit automaticky udržuje objekt v zábere vo všetkých uhloch a zároveň zachytáva prirodzené pohyby bez nutnosti manuálneho nastavenia.

Kľúčové funkcie:

  • Vyrobené s MagSafe – nabíjajte a chatujte zároveň vďaka rýchlemu bezdrôtovému nabíjaniu až 15 W, keď je Stand Pro pripojený k sieti.
  • Sledovanie pohybu v uhle 360° – sledovanie pohybu pomocou DockKitu vždy udrží osoby v zábere bez ohľadu na to, koľkokrát obkrúži miestnosť.
  • Motorizovaný automatický náklon 90° – snímajte v ľubovoľnom uhle pomocou predných alebo zadných kamier s automatickým nastavením uhlu videa pre pohyb vo formáte na výšku alebo na šírku.
  • Aktivácia jedným tlačidlom – zapnete alebo vypnete sledovanie pohybu jedným tlačidlom; indikátor LED signalizuje, či je sledovanie aktívne.
  • Dobíjacia batéria – žiadna zásuvka, žiadny problém; dokovacia stanica poskytuje 5 hodín výdrže batérie pre snímanie obsahu na cestách.
  • Súčasťou balenia je 1,5metrový kábel USB-C a 30W napájací zdroj.
  • 360° sledovanie tváre, tela a pohybu 

Stojanček Auto-Tracking Stand Pro je vyrobený za použitia minimálne 75 % materiálov z PCR a predáva sa v obaloch bez plastov v súlade so záväzkom spoločnosti hľadať zodpovednejšie spôsoby výroby produktov.

Cena stojanu Auto-Tracking Stand Pro je 179,99 USD a čoskoro sa objaví na stránkach Belkin.com a u vybraných predajcov po celom svete.

Značky: