Podložka pod myš sa zíde náročným hráčom, ale aj grafikom a dizajnérom, ktorí vyžadujú čo najlepšiu citlivosť a presnosť myši.

BenQ ZOWIE G-SR je veľká podložka, má rozmery 480 × 400 mm. Aj vzhľadom na väčšie rozmery je fajn, že materiál podložky je príjemný na dotyk, takže na nej môžete mať položené zápästie a časť ruky.

Podložka vyrobená z látky, ktorá zvyšuje presnosť a reakciu optických aj laserových myší. Jej spodná časť obsahuje pogumovaný povrch, čo zabraňuje šmýkaniu.

Prínos podložky sme si vyskúšali v praxi. Počas testovania sme cítili rozdiel v správaní sa myšky, keď sme hrali a pracovali na podložke a keď sme myš používali na drevenom stole. Ten pre bežné používanie postačuje, ale pri používaní podložky sme reálne cítili lepšie reakcie myši.

Cena: 29,99 eur
Zapožičal: AGEM Computers

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júlovo-augustovom vydaní TOUCHIT č. 7-8/2017 ako súčasť testu herných myší, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Prečítajte si aj:

Recenzia BenQ ZOWIE CAMADE: Držiak na káble pre hráčov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit