Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novinkou medzi hernými myšami od spoločnosti Trust je model GXT 980 Redex. Je vybavený vstavanou dobíjacou batériou, ktorá zaistí až 50 hodín nepretržitého hrania a odolnými mechanickými spínačmi Kailh, ktoré vydržia až 80 miliónov kliknutí. Vďaka nízkej latencii v káblovom aj bezdrôtovom režime sú akcie hráčov rovnako rýchle ako ich reakcie.

Podľa prieskumu spoločnosti GfK tvoria bezdrôtové herné myši polovicu všetkých predaných herných myší. Ide o rastúci trend, pretože stále viac hráčov používa herné myši na hranie, ale aj prácu. Myš GXT 980 Redex má vstavanú dobíjaciu batériu. Vďaka nízkej latencii v káblovom aj bezdrôtovom režime je ideálna pre dlhé herné seansy aj pracovné dni.

Nastaviteľný a veľmi presný optický snímač ponúka citlivosť až 10 000 DPI, zatiaľ čo 6 programovateľných tlačidiel (vrátane rolovacieho tlačidla) umožňuje používateľom prispôsobiť myš svojmu hernému štýlu. Dodávaný softvér tiež poskytuje možnosť upraviť nastavenia makier a osvetlenia RGB na konkrétne profily. Myš Trust GXT. 980 Redex váži 111g (nie je možné prispôsobovať váhu závažiami) a je vhodná pre pravákov. K počítaču sa pripája a tým aj napája svoj zabudovaný akumulátor pomocou USB-C kábla, ale väčšinu času je určená na bezdrôtové používanie cez USB dongle. Je kompatibilná so systémom Windows.

Kľúčové vlastnosti:

– Voľba rozlíšenia/rýchlosti: 200-10 000 DPI

 – Bezdrôtové pripojenie s nízkou latenciou – záleží len na vás, či budete hrať bezdrôtovo alebo káblovo počas nabíjania

– Vstavaná dobíjacia batéria poskytuje až 50 hodín nepretržitého hrania

 – Prispôsobiteľné osvetlenie RGB podľa vašej nálady alebo atmosféry

– Odolné mechanické spínače Kailh testované až na 80 miliónov kliknutí

– 6 programovateľných tlačidiel

Na slovenskom trhu sa myš Trust GXT 980 Redex predáva za 40 eur.

Značky: