Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje svoj nový prístupový bod EAP225-Wall s MU-MIMO, ktorý vyniká jednoduchým kompaktným dizajnom a je schopný plne rozšíriť internet v akomkoľvek hoteli či penzióne, v reštauráciách a študentských ubytovniach aj v členitých kancelárskych budovách. Jeho primárna schopnosť je využitie Wi-Fi 11 AC v prostredí s mnohými miestnosťami.

Úplné pokrytie izieb Wi-Fi signálom

Ak sa vybaví každá miestnosť prístupovým bodom EAP, bude istota, že bezdrôtový signál bude vždy silný a že hostia aj zamestnanci budú môcť využívať svoje vlastné Wi-Fi siete a stabilné pripojenie k internetu.

Jednoduché nasadenie a škálovanie

Vďaka podpore napájania cez dátové rozvody Power over Ethernet na základe štandardov 802.3af/802.3at odpadá nutnosť inštalovať v budove ďalšie káble. Stačí jednoducho využiť už nainštalované ethernetové káble a začať pripojovať prístupové body. Na chrbticové pripojenie sa potom umiestni TP-Link PoE Switch, ktorý sa postará ako o vzájomnú dátovú komunikáciu, tak aj o napájanie.

Gigabitová rýchlosť Wi-Fi vďaka technológii MU-MIMO

Prístupový bod EAP225-Wall podporuje súbežnú rýchlosť prenosu v oboch pásmach až 1200 Mb/s. A pretože je vybavený najnovšou technológiou 802.11ac Wave 2 MU-MIMO, dokáže komunikovať s viacerými klientmi súčasne a je tak ideálne vhodný pre prostredie s veľmi hustou prevádzkou bez spomaľovania.

Inštalácia je konečne naozaj jednoduchá

Teraz je možné bežné sieťové prípojky na stenách premeniť na vysoko výkonné prístupové body siete Wi-Fi. Access pointy EAP je možné osadiť do už existujúcich prepojovacích krabíc štandardizovaných pre EU alebo US, takže inštalácia je rýchla a nijak neruší. Vďaka pripraveným otvorom v inštalačnom rámčeku je možné EAP rovno prišraubovať.

Tri porty pre ethernetové pripojenie, jeden výstup s PoE

Model EAP225-Wall nie je iba obyčajným prístupovým bodom – môže tiež slúžiť ako switch a poskytuje tri štandardné ethernetové porty, z ktorých jeden je vybavený možnosťou napájania Power over Ethernet a môže napájať zariadenia pripojované pomocou kábla, ako sú IP telefóny, IP kamery, interkomy a ďalšie. Je možné tak v jednom kroku vyriešiť ako komunikáciu, tak aj napájanie ďalších moderných prístrojov a vybavenia izieb.

Dizajn a účelovosť na prvom mieste

Prístupový bod EAP225-Wall dokonale splynie s akýmkoľvek štýlom interiéru vďaka minimalistickému vzhľadu. Ku štíhlemu prevedeniu prispieva jeho kryt, ktorý má hrúbku len 11 mm.

Správa pre profesionálov

Softvérový kontrolór Omada, ktorý je súčasťou produktu, ponúka bezplatný cloudový prístup do centralizovanej administrátorskej platformy. Informácie o všetkých zariadeniach je tak možné kedykoľvek a kdekoľvek mať pod kontrolou prostredníctvom webového rozhrania či aplikácie.

Kľúčové vlastnosti EAP225-Wall

  • Konštrukčné prevedenie umožňuje jednoduchú inštaláciu do nástenných elektroinštalačných krabíc pre sieťové rozvody štandardizované pre EU a US
  • Kompaktný dizajn so štíhlym profilom diskrétne ladí s akýmkoľvek už existujúcim štýlom interiéru
  • Podpora pre mobilnú aplikáciu Omada umožňujúcu bezplatnú správu cloudu prináša maximálne pohodlie a jednoduché ovládanie
  • Napájanie cez dátové rozvody Power over Ethernet (802.3af/802.3at) umožňuje vykonať inštaláciu bez námahy a flexibilne
  • Zabezpečenie Wi-Fi siete na podnikovej úrovni pomáha znižovať riziko kybernetických hrozieb
  • Ponúka možnosť vytvoriť bezpečnú sieť pre hosťov s možnosťou autentizácie cez Facebook alebo SMS a oddelením bezdrôtovej prevádzky
  • Podporuje správu VLAN pre rozšírené možnosti správy siete

Viac informácií o produkte nájdete tu:

https://www.tp-link.com/cz/products/details/cat-5694_EAP225-Wall.html#specifications

Značky: