Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Ford Slovensko zaviedla novú bezkontaktnú službu na zaistenie bezpečnej údržby vozidiel.

V záujme ochrany zdravia klientov a zamestnancov spoločnosti Ford, ako aj zaistenia mobility majiteľov firemných a súkromných vozidiel, zaviedla značka Ford novú bezkontaktnú službu vyzdvihnutia a doručenia vozidla.

Hlavnou výhodou tejto služby je, že zabezpečuje minimálny osobný kontakt, nakoľko majitelia vozidiel Ford môžu zostať doma, zatiaľ čo ich vozidlo bude vyzdvihnuté na vopred dohodnutom mieste a čase. Po skončení servisu alebo opravy bude vozidlo opäť doručené klientovi, a to vyčistené a dôkladne vydezinfikované.

Táto služba je k dispozícii vo viacerých servisoch Ford po celom území Slovenska. Zoznam servisov je pravidelne aktualizovaný na webovej stránke spoločnosti:
https://ford.sk/covid-19.

Spoločnosť zároveň ubezpečuje svojich klientov, že vo všetkých prevádzkach sú dodržiavané prísne hygienické predpisy s cieľom zabrániť šíreniu infekcie COVID – 19. Všetky servisy poskytujú dezinfekčné prostriedky, kontaktné miesta, nábytok a toalety sú dezinfikované niekoľkokrát denne. Zamestnanci nosia v práci jednorazové ochranné rukavice a po kontakte dezinfikujú kritické diely vozidiel. Samozrejmosťou je aj povinné umývanie rúk zamestnancov, uzavreté priestory sú často a pravidelne vetrané.

Značky: