Domáca IP kamera je už celkom bežný jav. Mnohí z vás by ale radi videli, čo sa deje pred ich domom alebo iným objektom. Na to už treba použiť špecializované riešenie. Najmä z dôvodu prispôsobenej konštrukcie pre následnú montáž. No a takisto je treba, aby odolala nepriazni počasia.

Full HD kamera D-Link DCS-8600LH má odolnosť IP65 (rovnako tak aj 7-metrový napájací kábel), prežije dážď, sneh aj prašné prostredie. Zvládne pracovať až do teploty -25 °C. Na stenu priskrutkujete hlavný prvok. Ten je magnetický a kameru do neho vložíte. Ľahko ju natočíte a zmeníte jej záber. Ten je až 135°. Je to cloudová kamera, no podporuje zároveň nahrávanie na microSD kartu. Má infračervené snímače na nočné videnie až do siedmich metrov a dá sa napojiť na ovládanie cez domácich asistentov.

Všetko ovládate cez mobilnú aplikáciu mydlink. Notifikáciami vám oznámi, keď kamera zaznamená pohyb alebo zvuk. Dokonca môžete poslať zvuk priamo do kamery. Napríklad ak príde kuriér alebo sused. Na diaľku s ním môžete hovoriť. Výborný doplnok, nastavíte ho behom minúty, všetko je maximálne jednoduché.

Cena: 159 €
Zapožičal: D-Link