Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Seminar in the box“, ktorý bude zameraný na využitie a nasadenie robotických ramien v praxi a na informácie o súčasnom robotickom trhu, sa uskutoční v Žiline v spoločnosti Amtech 16. mája 2019.

Tento jedinečný seminár účastníkom pomôže pripraviť sa na automatizáciu v rámci svojho podnikania. „Seminar in the box“ je unikátnou príležitosťou na spoznanie toho, ako môžu kolaboratívny roboti pomôcť biznisu pri transformácii výrobného systému a rastu podnikania spoločností v rôznych oblastiach hospodárstva.

V rámci prednášky „Kolaboratívna robotika – cesta k vyššej efektivite výroby“ budú predstavení roboti od spoločnosti Universal Robots. Prednáška bude zameraná na využitie a integráciu spolupracujúcich robotov v praxi. Účastníci získajú užitočné informácie o kobotoch a vysvetlenie hlavného rozdielu medzi bežnými automatizačnými robotmi a kolaboratívnymi robotmi.

„Seminár je určený pre všetkých, ktorí prechod k automatizácii zvažujú a hľadajú k nej cestu, ako aj pre tých, ktorí pre svoje podnikanie automatizované roboty či koboty už využívajú. Pozývame ekonomických i technologických manažérov spoločností, rovnako sú vítaní aj študenti so záujmom o robotizáciu, ktorí sa chcú tomuto odvetviu venovať či v rámci svojho štúdia, alebo po jeho skončení v praxi,“ uviedla Kateřina Slánská, marketingová manažérka spoločnosti Universal Robots, ktorého portfólio kolaboratívne robotické ramená zahŕňa.

Druhá časť bezplatného seminára je robotický workshop, kde sa účastníci môžu oboznámiť s intuitívnym programovaním prostredníctvom interaktívnych simulácií a použitia kobota od Universal Robots, ako aj s testovaním robotov a príslušenstva.

Na záver bude priestor na otázky a diskusiu.

Seminár sa bude konať 16. mája 2019 v Boutique Hotel Dubná Skala, J. M. Hurbana 345/8, 010 01 Žilina, v čase od 9.30 do 15:00

Záujemcovia sa môžu na seminár registrovať na stránke www.universalrobotsevents.com Počet miest je limitovaný. Seminár je organizovaný v spolupráci firiem Universal Robots a Amtech.

Značky: