V našom prvom diele zámeny životov, ste mali možnosť vidieť známu moderátorku Beccu, ako prežila náročný deň športovkyne Paulíny Fialkovej. Naša výzva však pokračovala a preto Paulína prišla do Bratislavy aby si vyskúšala, aké je to byť známou moderátorkou.

Ak sa vám video nezobrazuje, môžete si ho pozrieť aj na YouTube.

Aj tentokrát Ondrej a Roman pozorovali, ako sa Paulíne darí pri plnení výzvy a ako jej počas dňa pomohli aplikácie z HUAWEI AppGallery.

Paulína sa vďaka Petal Mapám dostala na miesto stretnutia včas a hneď po zvítaní s Beccou ju čakala náročná úloha, nahrávanie podcastu a rádiového spotu. Nahrávaniu do rádiového vysielania, kde mimoriadne počuť každý tón v hlase, musí predchádzať kvalitná hlasová rozcvička. Preto si spolu na úvod prešli základné cviky na uvoľnenie tváre, vycibrenie reči a správne naladenie hlasiviek.

Paulína a Becca počas zámeny životov

Hlasová rozcvička

Nahrávanie rádiového spotu a podcastu Paulína zvládla na výbornú. Podcast z tohto dňa si môžete vypočuť tu. Priamo zo štúdia sa dievčatá presunuli do ulíc v centre Bratislavy, nahrať televíznu anketu. Úvodný stand-up či oslovovanie náhodných okoloidúcich, sa môže zdať ako jednoduchá úloha. Je to však náročná výzva, ktorú baby zvládli ukážkovo a ľudia im ochotne odpovedali a porovnávali počas ankety telefón s Google službami a bez Google služieb.

Paulína a Becca počas zámeny životov

Anketa v uliciach Bratislavy

Keďže program moderátorky je zvyčajne nabitý, nemohlo byť tomu inak ani teraz. Z Kamenného námestia sa Paulína s Beccou vybrali do ateliéru Lukáša Kimličku. Každá žena rada zažiari a po úprave vizáže nasledovalo lifestylové fotenie pre ženský magazín. Odtiaľ si to dievčatá nasmerovali na nábrežie Dunaja, kde zámenu životov ukončili symbolickým prípitkom.

Paulína a Becca počas zámeny životov

Fotenie s Lukášom Kimličkom, Zdroj: Lukáš Kimlička

Aj keď Paulína prirodzene inklinuje ku biatlonu v ktorom je profesionálka, dokázala, že úspešné ženy si poradia aj s nečakanými výzvami. Navyše s dobrým smartfónom vo vrecku a správnymi aplikáciami, sa dá veľa vecí zvládnuť jednoduchšie.  Paulínu a Beccu počas dňa sprevádzali tieto aplikácie (Deezer, Petal mapy, UPay, IDS BK, ANTIK SmartWay, HOPIN, TELEKOM), ktoré sú všetky dostupné v HUAWEI AppGallery.

Počuli sme, že Paja a Becca už premýšľajú akú odvetu pripravia nám. Čo myslíte, čo by to mohlo byť?

Prečítajte si aj:

Podcast Dotyk: Paulína Fialková s Beccou v našej redakcii o ich zámene životov