Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Binance v reakcii na ničivé zemetrasenia darovala minulý týždeň 5 miliónov dolárov svojim používateľom žijúcim v regiónoch Turecka, ktoré boli najviac postihnuté touto tragédiou.

Používatelia Binance automaticky obdržali kódy na BNB vouchery v hodnote 100 USD v 10 mestách, kde zemetrasenie malo významný dopad, a to v Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya a Hatay.

Po prírodných katastrofách potrebujú  často ľudia dodatočné finančné prostriedky na pokrytie nákladov na lekárske potreby, potraviny a iné základné potreby. Používanie kryptomien sa stáva stále častejšie využívaným riešením na poskytovanie finančnej pomoci obetiam katastrof, pretože poskytujú rýchle, lacné, bezhraničné a transparentné transakcie.

„Minulotýždňové zemetrasenia mali ničivý dopad na mnoho ľudí a komunít. Dúfame, že naše úsilie prinesie úľavu postihnutým. Zároveň vyzývame našich kolegov v priemysle, aby sa opäť spojili a ponúkli podporu v týchto časoch krízy,“ povedal zakladateľ a generálny riaditeľ Binance, CZ.

Identifikácia takmer 50 000 používateľov je založená na dokladoch o adrese (POA) vyplnených pred 6. februárom. Toto sa ukázalo ako najúčinnejší spôsob poskytnutia okamžitej finančnej pomoci báze používateľov Binance.

Binance Charity, charitatívna organizácia Binance, zároveň spustila Súkromnú zbierku na pomoc ľuďom v Sýrii a Turecku postihnutým zemetrasením. Všetky získané finančné prostriedky sa rovnomerne rozdelia medzi vládou schválenú neziskovú organizáciu Kizilay (Turecký Červený polmesiac) a hlavnú humanitárnu organizáciu Mercy Corps v Sýrii. Od spustenia minulý týždeň sa podarilo získať viac ako 60 000 dolárov na poskytovanie núdzových zdrojov vrátane odstraňovania trosiek, lekárskej pomoci, útočísk a stravovania.

Prijímajú sa dary v BTC, ETH, BNB, BUSD a XRP.

Značky: