Moderne spracovaná aplikácia donášky jedla pre Android a iOS.

Služba Bistro.sk pokorila koncom minulého roka hranicu 300 tisíc zákazníkov a koncom marca priniesla vynovenú aplikáciu. Okrem zmeny dizajnu a intuitívnejšieho ovládania pribudli aj nové funkcie.

Bistro.sk sme v minulosti testovali, pozreli sme sa teda aj na vylepšenia novej verzie. Tá prichádza s modernizovaným dizajnom a praktickým rozdelením spodnej lišty do troch častí v prípade Android verzie. Sekcia Bistro.sk umožňuje rýchly prístup k reštauráciám, ich zoznam sa aktualizuje podľa vašej aktuálnej polohy a najnovšie máte prehľad aj o čase doručenia. Ten je podľa prevádzkovateľov služby prekročený iba vo výnimočných prípadoch (nehoda na ceste, odstávka elektrickej energie v reštaurácii a pod.).

Vynovená aplikácia Bistro.sk

Sekcia Pre vás obsahuje personalizované odporúčania podľa vašich predchádzajúcich objednávok, čo môže uľahčiť výber jedla alebo vyskúšanie novej reštaurácie. V sekcii Profil sú k dispozícii správy, aplikácia po novom podporuje push notifikácie a tiež aj zoznam predchádzajúcich objednávok, uložených adries a platobných kariet. Vďaka týmto novinkám je proces objednávky rýchlejší, nemusíte manuálne meniť adresu podľa toho, či ste v práci alebo doma. A vďaka podpore platobných kariet si jedlo objednáte a zaplatíte aj bez hotovosti.

Poteší tiež možnosť filtrovať reštaurácie podľa rôznych filtrov, vrátane času doručenia. A nechýba ani fulltextové vyhľadávanie jedla. Bistro.sk uvádza, že pozíciu v rebríčku reštaurácií určuje samotná aplikácia na základe vlastného algoritmu, ktorý uprednostňuje na vyššie pozície reštaurácie s najlepším hodnotením, možnosťou platby kartou a s ponukou najvýhodnejších akcií.

Google Play
App Store

Aplikácia Bistro.sk je dostupná v Obchode Play a App Store

Prečítajte si aj:

Viete, čo si dáte na obed? S výberom pomôže aplikácia Menucka.sk

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit