Najkrajšie sviatky v roku sa nezadržateľne blížia a väčšina z nás opäť rieši opakovanú dilemu. Čo kúpiť svojim najbližším pod stromček? Novým smartfónom alebo inteligentnými hodinkami potešíte určite každého. HONOR sa preto rozhodol na Black Friday pripraviť zaujímavé ponuky na svoje smartfóny a inteligentné hodinky. Tieto Vianoce tak budú smart už počas Black Friday.

Black Friday je príležitosťou ako nakúpiť elektroniku za super ceny. Je to nákupný sviatok všetkých technologických geekov. Tento rok pripadne na 25. novembra. HONOR sa rozhodol ponúknuť zľavy počas celého novembra a to od 1.11. až do 30.11.

HONOR X7: Veľká výdrž batérie a rýchle nabíjanie

Keď hľadáte neúnavného spoločníka, ktorý vydrží fungovať po celý deň, určite si pozrite model HONOR X7. Jeho 5 000 mAh batéria v kombinácií s moderným a úsporným hardvérom z neho robia šampióna vo výdrži.

Zdroj: Honor

20 hodín nepretržitého sledovania videí alebo 49 hodín telefonovania sú naozaj dobrými hodnotami. Ak sa vám X7 vybije, 22,5 W rýchle nabíjanie vám už po 10 minútach dodá dostatok energie na ďalšie 3 hodiny sledovania. Hardvér sa nesie v znamení modernej a úspornej čipovej súpravy Snapdragon 680, ktorá má dostatok výkonu na všetky bežné aktivity. HONOR X7 môžete teraz získať za cenu 179 Eur.

HONOR X6: Praktický smartfón za bezkonkurenčnú cenu

HONOR X6 prekoná vaše predsudky o lacnejších smartfónoch. Charakterizuje ho 5 000 mAh batéria v štýlovom dizajne s ľahkým telom. Trojica fotoaparátov zachytí široké spektrum fotografií a scén. Pozostáva z 50 Mpx hlavného fotoaparátu, 2 Mpx snímača pre makro fotografie a 2 Mpx hĺbkového snímača.

Zdroj: Honor

HONOR FullView displej ponúka pokrokovú funkciu ochrany očí Advanced Eye Care. 64 GB pamäť môžete navyše rozšíriť až o 1 TB prostredníctvom MicroSD karty a na záver treba spomenúť rýchlu a prívetivú nadstavbu HONOR Magic UI 6.1 založenú na systéme Android 12. HONOR X6 môžete získať za cenu iba 159 Eur.

HONOR Watch GS3: Smart ponuka pre smart hodinky

Ak hľadáte elegantné a high-endové inteligentné hodinky, HONOR Watch GS3 vám toto prianie splnia. Charakterizuje ich ultratenký dizajn pozostávajúci z leštenej, nehrdzavejúcej ocele a hmotnosť len 44 gramov. 1,43“ AMOLED dotykový displej, ktorý je navyše rezistentný proti odtlačkom prstov a disponuje jasom 1 000 nitov skvelo odčítate svoje údaje.

Navyše, sú to vôbec prvé inteligentné hodinky so zabudovanými 8-kanálovými PPG snímačmi srdcovej frekvencie, ktoré dokážu zachytiť ešte viac optických signálov. Zmeriate si s nimi aj okysličenie krvi a majú v sebe zabudovaných viac ako 100 športových režimov a dokážu automaticky detegovať až 6 športových aktivít. HONOR Watch GS3 môžete získať za cenu iba 179 Eur.

Ponuka platí u vybraných predajcov.

Viac informácií

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.