Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nakupovanie cez internet je pohodlnejšie, rýchlejšie a v mnohých prípadoch aj lacnejšie.

E-shopy sa však zákazníkom približujú nielen širokým výberom sortimentu, ale aj fyzickou predajňou. Mnohým internetovým obchodom k virtuálnej adrese pribúdajú aj tie fyzické a rozširujú sieť svojich pobočiek aj na základe dopytu zákazníkov.

Jeden z najväčších e-shopov na Slovensku, Hej.sk, reaguje na situáciu na trhu novou výdajňou tovaru v Senci, ktorú otvára 1. apríla. Zákazníci si budú môcť svoj objednaný tovar, ktorý bude skladom v centrálnom sklade, vyzdvihnúť už o hodinu. Pri nákupoch odporúčame využívať zľavové kupóny Hej.sk.

„Vďaka centrálnemu skladu na Slovensku sme spojili výhody internetového obchodu (šírku sortimentu, doručenie domov) a kamennej predajne (dostupnosť tovaru). Vyzdvihnúť si tovar do 60 minút môžu využiť najmä ľudia žijúci v Senci a v okolí,“ hovorí riaditeľ Hej.sk, Vladimír Sušil. Výdajňa je súčasťou centrálneho skladu, ktorý sa nachádza v logistickom parku Prologis.

nova_vydajna_hej_web2016_3_nowat

Alternatívne spôsoby dopravy na výdajné miesta sú čoraz populárnejšie. Len v Hej.sk presahuje podiel predajov v pobočkách jednu tretinu. Objednávanie tovaru cez internet a jeho následné vyzdvihnutie vo výdajni zaznamenáva v dnešnej dobe veľký boom, slovenský zákazník preferuje osobné vyzdvihnutie čoraz častejšie. Otvorenie kamenných pobočiek bolo dôležitým krokom k budovaniu značky a obchodnej stability,” upresňuje Vladimír Sušil.

Výdajňa v Senci je zákazníkom k dispozícii počas pracovných dní od 9:00 do 18:00. Zákazníci Hej.sk budú môcť naďalej voliť medzi osobným odberom v Hejhousoch v Bratislave, Žiline a Zvolene (vrátane servisu Hejdrive), dopravou kuriérom, balíkom na adresu alebo na poštu. Samozrejme, zachované zostávajú aj služby HEJ KOMFORT a HEJ KOMFORT Plus.

Značky: