Fanúšikovia RPG majú dôvod na radosť.

Vývojár hier Blizzard Entertainment momentálne obsadzuje pozíciu kreatívneho režiséra, producenta ako aj ďalšie dôležité pozície pre vytvorenie pokračovania kultovej série Diablo. Momentálne neexistujú žiadne ďalšie podrobnosti, ktoré by naznačovali presný názov, alebo dátum vydania.

Podľa PC Gamer môžu nastať dva scenáre. Buď sa vytvorí úplne nové pokračovanie pod názvom Diablo IV, alebo sa uvedie prepracovaný remake Diablo II.

Práve táto druhá verzia bola vydaná pred 18 rokmi. Za dlhé obdobie existencie sa predali milióny kópií a titul vyhral nespočetné množstvo ocenení za svoju jedinečnú atmosféru.

Už aj od uvedenia Diablo III ubehlo 6 rokov. V tomto prípade sú vydávané aktualizácie a sezónne udalosti, ktoré stále dokážu hráčov udržať pri vždy aktuálnom hernom titule.

Tvorca populárnej série Diablo momentálne neinformuje o osude titulu pre tento rok. To by sa mohlo zmeniť 2. novembra, kedy sa bude konať v Kalifornii hráčska konferencia BlizzCon 2018, ktorá každoročne vzbudzuje obrovský záujem fanúšikov hier a e-sportu.

Zdroj: TheNextWeb

Prečítajte si aj:

Herná rubrika: Diablo III, Wipeout a Farpoint

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.