Ako rodič poznáte také nepríjemné večery: dieťa je choré, ide spať bez horúčky a zobudí sa s plačom až keď už je horúčka vysoká.

Radi by ste tomu predišli a lieky podali skôr, ale nechcete dieťa budiť kvôli meraniu teploty. Práve na toto je určený Tuck ako šikovný teplomer, ale aj monitor polohy dieťaťa. Jednoducho ho nalepíte malému pacientovi pod pravú pažu a Tuck bude presne merať jeho teplotu každú minútu a výsledky posielať do smartfónu. Tuck je vhodný na použitie 24 hodín denne vo dne aj v noci a na jedno nabitie vydrží fungovať až 5 dní. Nabíjanie je cez microUSB port a presnosť merania je ± 0,1 °C.

Aplikácia dokáže na diaľku aj notifikovať pri zmeraní zvýšenej teploty. Okrem toho viete, či dieťa leží na bruchu alebo na chrbte alebo či v postieľke sedí. Zariadenie má aj certifikáciu ako medicínsky prístroj. Náplaste sú zdravotne nezávadné a jemné na nalepenie na detskú pokožku.

Dosah je na 10 metrov, merané údaje sa ukladajú do cloudu. Zmerať teplotu tak môžete aj na diaľku, keď ste úplne mimo domu. Aplikácia umožňuje aj priradiť poznámky ku konkrétnemu meraniu ako je napr. podanie určitého lieku.

Cena: 75 €, 15 náhradných náplastí – 7,99 €

Zapožičal: NAY.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.