For The Brave (pre odvážnych) – taký je slogan rozrastajúcej sa značky Honor. Kým inde je vnímaná spolu so značkou Huawei ako jeden celok, u nás sa snaží cielene odlišovať.

Jednak je to zariadeniami, ktoré majú vysokú kvalitu spracovania a ponúkajú popri veľmi dobrom výkone aj priaznivú cenu. A hoci ju mnohí prezentujú a následne vnímajú ako značku pre mladých, smartfóny Honor môžeme odporučiť každému.

Dnešným dňom sa spúšťa oficiálny predaj vlajkovej lode Honor 7.

Fotogaléria Honor 7

Telefón má displej s uhlopriečkou 5,2“ a na svoju veľkosť kompaktné kovové telo s tenkou keramickou vrstvou. Aj preto je vhodný pre používateľov, ktorí chcú veľký smartfón, no nie vyslovene obrí model. Skrátka niečo multimediálne, čo sa bude navyše dobre používať jednou rukou. Výrobca pridal čítačku odtlačkov prstov, ktorá umožňuje okamžité odomknutie telefónu. Prst môžete priložiť v ktoromkoľvek uhle. Ide totiž o 360° biometrickú čítačku. Podobne ako pri modeli Huawei Mate S funguje zároveň s použitím gest. Stačí po nej dvakrát ťuknúť alebo potiahnuť prstom v rôznych smeroch. V podporovaných aplikáciách sa následne vykonajú akcie. Či už to bude prijatie hovoru alebo napríklad prechádzanie v galérii obrázkov. Ďalej podporuje telefón ultra rýchle nabíjanie a vďaka 3100 mAh akumulátoru poslúži zároveň ako powerbanka pre iné zariadenia.

Keďže dnes mnohí fotia prevažne svojím mobilom, využijú 20 MPix fotoaparát. Ten má snímač Sony IMX 230 a zlepšenie zaostrovania a to aj v horších svetelných podmienkach.

Prezentácia nového modelu Honor 7

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Mobilný telefón Honor 7 je od dnešného dňa k dispozícii v predajných sieťach Alza.sk, Mall.sk, DATART, NAY a u operátora O2 za koncovú cenu 369 EUR.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.