Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ubehli dva roky, odkedy bola na Slovensku spustená donáška jedla cez superaplikáciu Bolt Food. Momentálne si jej používatelia môžu objednať obľúbené pokrmy v šiestich mestách a na výber majú takmer tisíc reštaurácií. Aplikácia sa teší z popularity, veď len v minulom roku si jeden jej skalný fanúšik objednal jedlo až 390-krát.

„Sme radi, že máme stabilnú základňu používateľov, ale aj kvalitných reštaurácií so širokým výberom jedál. Len nedávno sa do portfólia pridal obľúbený McDonald’s, čomu sa naši zákazníci veľmi potešili. Vážime si aj našich partnerských vodičov, na ktorých sú používatelia  našej aplikácie zvyknutí a dôverujú ako jej, tak aj našim kuriérom. Naším cieľom pre tento rok je posilniť Bolt Food v mestách, kde pôsobíme a priniesť našim používateľom ešte viac kulinárskych možností,“ hovorí Linda Garder, regionálna riaditeľka Bolt Food.    

Zobraziť článok

Aplikácia Bolt Food na Slovensku už stihla zaznamenať aj zopár rekordov. Okrem hladného zákazníka, ktorý si jedlo objednával každý deň a v niektoré dni dokonca aj viackrát, má donášková služba medzi používateľmi aj „ochutnávača“, ktorý minulý rok otestoval takmer stovku reštaurácií. Tradične Slovákom najviac chutí ázijská strava, kde kraľuje kura maloa, či hovädzie so zelenými fazuľkami alebo polievka Tom-Yum. Za rok 2021 Bolt Food rozdal tým najlepším reštauráciám aj trofeje „Zlatá brokolica“, ktoré sú zadosťučinením tvrdej a dobre odvedenej práce. Toto ocenenie je o to vzácnejšie, že laureáti Bolt Food Restaurant Awards  vzišli priamo z hlasovania samotných používateľov a kritériá brali ohľad na počet objednávok, celkový rating reštaurácie, ale napríklad aj na rozumnú cenu.

Spoluprácu s Bolt Food si pochvaľujú aj reštaurácie, Peter Kováč z Geisha Sushi Bar ju vníma tiež pozitívne: “Teší ma spokojnosť ľudí s našimi jedlami a ďakujem tiež Bolt Food za pomoc v pandemickom období, ako za spoluprácu, tak aj za priestor pre prezentáciu našej reštaurácie.” Zákazníci zase oceňujú ekologický rozmer, keďže mnohí kuriéri jedlo rozvážajú na bicykloch a kolobežkách, čo v dnešnej dobe častokrát zaručí ešte rýchlejšiu donášku pokrmov do cieľa.

Aplikácia Bolt Food je dostupná na Google Play i App Store a umožňuje objednanie donášky jedla v Bratislave, v Košiciach, Nitre, Žiline,  Banskej Bystrici  a Trnave  v okruhu 8 km od reštaurácie. Jedlo je navyše možné nechať si doručiť bezkontaktne. Pred potvrdením objednávky aplikácia zobrazí zákazníkom cenu a predpokladanú dodaciu lehotu. Počas celej doby môže zákazník sledovať stav svojej objednávky a priebeh doručovania. Aplikácia ponúka v Bratislave aj expresné doručenie potravín cez službu Bolt Market. Reštaurácie a kuriéri sa môžu prihlásiť na webových stránkach food.bolt.eu.

Značky: