Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bosch Power Tools otvára svoju 18-voltovú akumulátorovú platformu v oblasti „Home & Garden“ ďalším výrobcom, čím tvorí míľnik.

Bosch a Gardena budú v budúcnosti tvoriť alianciu a spolu s ďalšími poprednými značkami ponúknu na výrobkoch nezávislý akumulátorový systém pre oblasť „Home & Garden“. Power for All Alliance. Táto aliancia je založená na akumulátorovej technológii od spoločnosti Bosch.

„Náš systém otvárame ďalším výrobcom a ponúkame používateľom väčšiu flexibilitu než kedykoľvek predtým: V budúcnosti môžete pracovať s elektrickým náradím, záhradným náradím a domácimi spotrebičmi od firmy Bosch, a takisto aj s výrobkami značiek Gardena, Emmaljunga, Gloria, Wagner a Rapid s jedným a tým istým 18 voltovým akumulátorom,“ hovorí Henk Becker, predseda vedenia spoločnosti Robert Bosch Power Tools GmbH.

Používatelia tak v budúcnosti pri nákupe produktov aliancie ušetria peniaze, priestor a čas. Hromadiace sa, nekompatibilné akumulátory a nabíjačky rôznych značiek sú minulosťou. Spoločným cieľom je ponúknuť používateľom najväčší akumulátorový systém nezávislý na výrobcovi, a teda najširšiu škálu aplikácií pre ich domov: Prístroje pre domácich majstrov, záhradné a čistiace prístroje, domáce spotrebiče, výrobky na povrchové úpravy, na voľný čas a kempovanie – a veľa ďalšieho.

Značky: