Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Bosch vylepšila najpopulárnejší detektor vo svojej triede.

Vďaka vylepšenému užívateľskému rozhraniu so zjednodušenou voľbou režimu a zobrazením výsledkov je manipulácia s ním ešte pohodlnejšia a komfortnejšia. Detektor GMS 120-27 Professional spoľahlivo deteguje neželezné kovy do hĺbky až 12 cm, železné kovy do 10 cm, káble pod napätím do 5 cm a drevo do 3 cm.

To poskytuje používateľom v remeselných a priemyselných oboroch väčšiu bezpečnosť pri vŕtaní. GMS 120-27 Professional umožňuje zistiť, kde sa nachádza potrubie a elektrické vedenie, a navyše pomáha predchádzať škodám. Taktiež spoľahlivo nájde drevené konštrukcie, vďaka čomu je užitočný pri montáži závesných skriniek v obývacích izbách alebo kuchyniach. Navyše odolnosť detektora je ešte vyššia vďaka nárazuvzdornému pogumovanému puzdru a ochrane proti prachu a striekajúcej vode so stupňom krytia IP54. Kvôli tomu je GMS 120-27 Professional ešte vhodnejší ako kedykoľvek predtým na náročné práce na stavbách.

Osvedčené aj nové funkcie pre rýchle a precízne výsledky

Osvedčené funkcie – ako je automatická kalibrácia, farebný LED krúžok, stredový vyhľadávač pre jednoduchú a presnú indikáciu stredov objektov a vyznačovací otvor pre priame značenie – boli zachované a vylepšené. Po zapnutí náradia vždy automaticky deteguje kovové káble a káble pod napätím. Pri práci so sadrokartónom môžu užívatelia stlačením tlačidla aktivovať režim detekcie dreva. Farba svietiaceho krúžku LED sa prepne zo zelenej na červenú, keď deteguje objekt vo svojej bezprostrednej blízkosti. Posúvaním detektorom tam a späť nad danou oblasťou sa presne určí poloha objektu. Rovnako ako pri parkovacích senzoroch automobilu, akustické signály indikujú, keď sa GMS 120-27 Professional priblíži k objektu v stene. To uľahčuje určenie správneho miesta na vŕtanie. Užívatelia môžu akustický signál vypnúť pomocou zmeny nastavenia detektora.

Flexibilné duálne napájanie s bežnými či dobíjacími batériami

Flexibilita je pre používateľov dôležitá aj pri výbere zdroja energie. Vďaka funkcii duálneho napájania môžu detektor GMS 120-27 Professional prevádzkovať so štandardnými batériami AA alebo s voliteľným lítium-iónovým akumulátorom, ktorý je možné dobíjať pomocou kábla USB-C.

GMS 120-27 Professional je k dispozícii od júla.

Značky: