V Bratislave sa v sobotu 15,12. otvorí oficiálna autorizovaná predajňa značky DJI. A takúto predajňu zatiaľ nenájdete ani vo Viedni. Otvorené je od 10 do 18 hodiny v pracovných dňoch a v sobotu od 10 do 14 hodiny.

My sme sa na ňu boli pozrieť už v predpremiére a šírka ponuky nás pozitívne prekvapila. Sú tu takmer všetky možné drony od DJI, kompletné príslušenstvo a tiež náhradné diely. Kto už lietal s dronom, ten vie, že náhradné súčiastky sa vždy hodia.

Rozprávali sme sa s manažérom predajne, pánom Miroslavom Petrášom a zistili sme, že toto je predajňa, ktorá sa bude špecializovať na komplexné služby. Je tu aj špeciálny priestor, kde sa dá dron vyskúšať bez toho, aby vám mohol niekam utiecť alebo niekoho zraniť.  Máte tiež 100% istotu, že tu sa budú predávať len také DJI zariadenia, ktoré sú prispôsobené pre náš trh a spĺňajú príslušné certifikáty. Samozrejmosťou je možnosť uplatenia servisu a to záurčného aj pozáručného. Prevádzkovateľ tiež premýšľa nad školou lietania s dronom ako aj poučenia, čo je vlastne z hľadiska slovenskej legislatívy možné s dronom robiť. Jedným z cieľov tejto predajne je tiež ovplyvniť pomerne prísnu legislatívu, ktorá sa týka prevádzky a používania dronov v našej krajine.

Z hľadiska produktov nás zaujal hlavne DJI Osmo Pocket, ktorý sme na Slovensku držali v rukách po prvý krát.

Na slávnostné otvorenie tento predajne, kde bude prítomný aj Sajfa, sa pôjdeme pozrieť.

Doplnené: Adresa predajne je Legionárska 10, 811 07 Bratislava, Slovakia (budova Steinerka Business Center). FB STRÁNKA: https://www.facebook.com/DJIshopSlovakia/

Viac o značkovej predajni DJI v Bratislave

Ďalšia autorizovaná predajňa v Bratislave – tentoraz DJI

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.