Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Business Lease Slovakia sa v ankete o najatraktívnejšieho zamestnávateľa na Slovensku Naj zamestnávateľ 2015 vyhlásenej spoločnosťou Profesia stala vo svojej kategórii Financie, bankovníctvo, poisťovníctvo a audítorstvo šiestym TOP zamestnávateľom na Slovensku.

„Je to ocenenie našej stratégie  starostlivosti, ktorú chceme, aby pociťovali nielen naši klienti,  vodiči, díleri, servisy, poisťovne či ďalší dodávatelia, ale v prvom rade naši zamestnanci. Len ak sú šťastní a spokojní oni,  tak sa spokojnosť prenáša aj na ich komunikáciu s dodávateľmi či klientmi. Ako vždy prízvukujeme, autá sú všade rovnaké, ale naša starostlivosť je tá, ktorá nás odlišuje od konkurencie,“ poznamenala k výsledkom Lucia Čišková, obchodná riaditeľka Business Lease Slovakia.

Spoločnosť ako komplexný poskytovateľ starostlivosti a mobility a popredný hráč na poli operatívneho lízingu na Slovensku sa v tvrdej konkurencii veľkých finančných domov a poskytovateľov finančných služieb stala šiestym najlepším zamestnávateľom v sektore Naj zamestnávateľ 2015 vyhlásených spoločnosťou Profesia. Je zároveň jedinou ocenenou z lízingových spoločností.

Silné tromfy

Medzi silné tromfy spomedzi benefitov, ktoré spoločnosť svojim zamestnancom ponúka, patrí flexibilný pracovný čas a možnosť práce z domu, vynikajúce technické vybavenie a pracovné prostredie, možnosť odborného a jazykového rozvoja a vzdelávania, možnosť používania notebooku, mobilného telefónu a auta aj na súkromné účely, možnosti odkúpenia firemného auta raz ročne či rovnako poskytnutie parkovacieho miesta v mieste práce, prípadne preplatenie dopravy do práce, preplatenie internetu využívaného doma, príspevok spoločnosti na dôchodkové sporenie a zdravotné poistenie, team buildingy, lyžovačky, ovocné dni a nápoje zadarmo na pracovisku či dodatočných päť dní dovolenky na regeneráciu.

„Plné pracovné nasadenie zamestnancov odmeňujeme. Kvartálne napríklad máme súťaž o  Best care provider/Best care improver, ktorý vyhráva víkendový pobyt pre celú rodinu, iPod a iné benefity,“ dopĺňa Lucia Čišková. Výsledkom stratégie je aj nízka fluktuácia zamestnancov v spoločnosti, pričom priemerná dĺžka ich skúseností v odbore je 5,67 roka.

Business Lease Slovakia je komplexný poskytovateľ mobility a starostlivosti a popredný hráč na poli operatívneho lízingu. Je držiteľom Certifikátu CO2 neutrality, ktorý je ocenením za kompenzáciu emisií nákupom emisných kupónov World Wildlife Fund. V roku 2015 Business Lease odštartovala iniciatívu elektromobility a ako vôbec prvá prináša firemným klientom na Slovensku možnosť zažiť TESLA Experience

Nateraz je značka Business Lease vnímaná medzi klientmi veľmi pozitívne. O lojálnosti a spokojnosti napovedá miera Feeddex NPS 71 %, pričom až 98 % klientov z prieskumu spokojnosti by Business Lease odporučilo ďalej.

Naj zamestnávateľ 2015

Financie, bankovníctvo, poisťovníctvo a audítorstvo

1. Slovenská sporiteľňa
2. J&T Banka pobočka zahraničnej banky
3. Tatra banka, a.s.
4. EY (Ernst & Young)
5. Poštová banka, a.s.

6. Business Lease Slovakia, s.r.o.
7. Swiss Re
8. Deloitte
9. KPMG Slovensko spol. s r.o.
10. NN Životná poisťovňa, a.s.

 Zdroj: Profesia