Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dokonalé môže byť ešte dokonalejšie, hovorí spoločnosť Canon a ako dôkaz ponúka nový rad imagePRESS C10010VP. Prírastok do obľúbenej rodiny digitálnych produkčných tlačových riešení stavia na osvedčenej a technologicky spoľahlivej platforme, ale pridáva navyše zdokonalenú automatizáciu a rozšírené možnosti použiteľnej palety médií. Nový rad imagePRESS C10010VP preto nastavuje nové štandardy produktivity, variability využitia a nekompromisnej kvality. Je tým pravým riešením pre prostredia s veľkými ambíciami. Ponúka totiž nielen väčšie objemy, širšiu škálu aplikácií, ale aj lepšiu kvalitu a vyšší ziskový potenciál.

 Produktivita opäť o stupeň vyššie

Komerční poskytovatelia tlače alebo firmy s vlastnou tlačiarňou, ktoré chcú posilniť produktivitu a dodávať rôznorodý mix výstupov vo vysokej kvalite, môžu podľa odborníkov zo spoločnosti Canon vždy počítať s tým, že imagePRESS C10010VP prácu zvládne. „Rad imagePRESS C10010VP predstavuje nový míľnik v evolúcii farebných digitálnych produkčných tlačiarní, nastavuje nové štandardy produktivity, rozmanitosti aplikácií aj kvality tlače,“ hovorí Mark Lawn, riaditeľ profesionálnych tlačových riešení spoločnosti Canon Europe.

Vďaka vysokorýchlostnej archovej tlači zvládnu poskytovatelia produkčnej tlače každý deň plniť aj tie najnáročnejšie objednávky bez nutnosti prerušenia. Naplno môžu využiť maximálnu produktivitu s dvoma novými modelmi, ktoré ponúkajú rýchlosti tlače až 90 str./min (imagePRESS C9010VP) a 100 str./min (imagePRESS C10010VP).

Toto vysoko výkonné digitálne hárkové riešenie ponúka automatickú tlač, ktorá vyžaduje oveľa menej manuálnych zásahov a prináša tak oveľa vyššiu efektivitu produkcie. Prichádza s pokročilými vlastnosťami, medzi ktorými je ultrazvuková detekcia dvojito podaného papiera, aktívna registrácia papiera a inline spektroskopický senzor (ILS) pre zachovanie farebnosti každej stránky.

Duálna fixačná jednotka spoločnosti Canon zabezpečuje maximálnu produktivitu aj pri použití rôznych médií s rozdielnou gramážou a textúrou v jednej tlačovej úlohe. Voliteľný vysokokapacitný stohovač je navyše možné vyprázdniť alebo naplniť aj počas tlače, takže možno tlačiť naozaj celých 24 hodín denne.

Okrem toho je možné tlačiareň rozšíriť o podávač dlhých formátov, vďaka ktorému zariadenie zvládne automatickú duplexnú tlač na médiá s dĺžkou až 762 mm. Kapacita jednotky Canon POD Deck XL pre predĺžené formáty je až 1000 listov, externý podávač BDT VX 370 s unikátnou technológiou „tornádového“ podávania papiera má kapacitu až 5 000 predĺžených hárkov do dĺžky 762 mm. Používateľ si tak môže byť úplne istý, že tlačiareň ľahko vyprodukuje aj tie najvyššie objemy.

Výzvy zákazníkov ako nové príležitosti k zisku

S pomocou nových modelov imagePRESS C10010VP a imagePRESS C9010VP môžu dodávatelia produkčnej tlače rozšíriť svoju ponuku aj o produkty s vysokou pridanou hodnotou. Vďaka podpore syntetických médií dokážu teraz osloviť aj zákazníkov, ktorí vyžadujú trvanlivejšie či vode odolné aplikácie. Tlačiť je možné na médiá dlhé až 1300 mm, čo otvára priestor pre ďalšie rozšírenie spektra ponúkaných reklamných materiálov. Gramáž použiteľných tlačových médií siaha od 60 do 400 g/m2 s podporou štruktúrovaného papiera. Vďaka CV toneru, väčšej univerzálnosti tlačových médií a širším možnostiam dokončovania tak nové modely ponúkajú vysoko kreatívne využitie pre zákazníkov. Vysoká pridaná hodnota zase znamená pre dodávateľov tlačových riešení potenciál pre vyššie marže.

Pre imagePRESS nepredstavuje kvalita žiadny problém. Vďaka inovatívnej technológii R-VCSEL, nastavenia farieb Multi-D.A.T. a univerzálnym tlačovým rastrom garantuje schopnosť ponúknuť rozmanité spektrum vysoko kvalitných aplikácií od jedálničkov po obaly, kníh alebo bannerov s dlhým formátom. Unikátna štruktúra CV tonera ponúka špičkovú trvanlivosť a vyššiu účinnosť prenosu obrazu na papier, ktorá sa zúročí v ešte väčšej precíznosti pri tlači textu aj snímok na každej stránke.

Pre maximálnu flexibilitu navyše spoločnosť Canon umožňuje zákazníkom navrhnúť si vlastnú konfiguráciu, ktorá bude najlepšie vyhovovať potrebám danej spoločnosti. Vybrať si je možné zo širokej ponuky riešení pre dokončovanie, a to ako od Canonu, tak aj od ďalších dodávateľov s pripojením cez DFD rozhranie. Každý si tak môže od začiatku až do konca zostaviť ideálny produkt k okamžitému dodaniu na plnenie individuálnych potrieb firmy a jej zákazníkov.

„Počas posledných piatich rokov sme v regióne EMEA nainštalovali 15 tisíc strojov série imagePRESS, takže staviame naozaj na osvedčených a spoľahlivých technologických základoch. Rozšírené možnosti automatizácie vám pomôžu dosiahnuť vaše obchodné ciele. Teraz si môžete byť istí, že so spoľahlivou technológiou, ktorá zabezpečí maximálnu dobu prevádzky, budete schopní dodávať akékoľvek objemy zas a znova. Pomôžte svojim zákazníkom premeniť výzvy na výnosné príležitosti,“ uzatvára Mark Lawn, riaditeľ profesionálnych tlačových riešení spoločnosti Canon Europe.

Značky: