Šikovný spoločník, z ktorého je možné telefonovať.

Canyon Cindy KW-41 si deti obľúbia predovšetkým pre ich jednoduché používanie, konštrukciu z odolného plastu a výrazné pastelové farby. Keďže hodinky sú určené pre všetky aktívne deti, nezabudlo sa ani na odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP67. Hodinky je tak možné ponoriť do vody a nezľaknú sa ani prašného prostredia. Pre ešte väčšiu istotu pri aktívnom používaní sú vybavené pružným a pohodlným silikónovým remienkom.

Canyon Cindy KW-41Zdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Canyon Cindy KW-41

Prednosťou modelu Cindy KW-41 je jeho samostatná prevádzka, ktorá k využívaniu 4G siete nepotrebuje pripojenie k smartfónu. Toto riešenie je ideálne pre menšie deti alebo šibalov, ktorí sa môžu naplno venovať voľnočasovým aktivitám a budú vždy zastihnuteľní aj bez smartfónu. 4G pripojenie umožňuje vykonávať obojsmerné telefónne hovory a posielať SMS, vďaka čomu sú rodičia s deťmi v kontakte kedykoľvek je treba. 

Canyon Cindy KW-41Zdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Canyon Cindy KW-41

Hodinky majú samozrejme aj skvelú výdrž batérie. Nechýba im ani špeciálne SOS tlačidlo a rýchle voľby na najbližšiu rodinu. V prípade, že by sa chcel malý nezbedník počas dňa odreagovať, tak si môže zahrať jednu zo 7 predinštalovaných edukačných hier. Hodinky okrem toho disponujú internou pamäťou 512 MB za účelom ukladania dôležitých dát. 

Canyon Cindy KW-41Zdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Canyon Cindy KW-41

K jednoduchému používaniu je prispôsobené aj menu hodiniek, ktoré je samozrejme odstupné aj v slovenčine. Na prvý pohľad zaujme veľký farebný LCD displej, ktorý deti môžu ovládať iba dotykom. Pre ešte lepšie prispôsobenie prostredia si môžu vybrať aj jeden zo štyroch ciferníkov.

Canyon Cindy KW-41Zdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Canyon Cindy KW-41

Z ďalšej výbavy nechýba 0,3 Mpx fotoaparát, vstavaný prehrávač hudby s nahrávaním hlasu, kalkulačka, budík, kalendár, stopky, manažér súborov a telefónny zoznam. Ideálna výbava pre každého aktívneho školáka.

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch Nay a Datacomp.

Cena: 69,90 eur

Zapožičal: Canyon

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.