Ponúkajú užitočné funkcie v štýlovom prevedení.

Canyon Semifreddo SW-61 sú inteligentné hodinky s jasným AMOLED displejom s uhlopriečkou 1,19-palca a rozlíšením 390 × 390 pixelov. Dostupné sú v troch atraktívnych farbách, ktoré dokonale doladia štýl každej aktívnej ženy. Rozmery hodiniek sú prispôsobené ženskej ruke, čo potvrdzuje aj ich priemer 42,5 mm a hrúbka 10,5 mm. Semifreddo SW-61 sú aj veľmi ľahké. Ich hmotnosť je príjemných 38 gramov. 

Inteligentné hodinky nielenže ukazujú čas, ale umožňujú zo smartfónu prijímať hovory a oznámenia. Zaistia aj dokonalý prehľad o prejdených krokoch, tepe a napríklad aj spánku. Všetky tieto údaje je možné automaticky synchronizovať s mobilnou aplikáciou, čo zaistí dokonalý prehľad o aktivitách a zdraví. Tie je možné neskôr pohodlne prezerať na veľkom displeji mobilného zariadenia.

Canyon Semifreddo SW-61Zdroj: TOUCHIT
Canyon Semifreddo SW-61

Kruhový dizajn hodiniek je možné doladiť aj jedným z veľkého množstva ciferníkov, čo umožní ešte lepšie vyjadriť individualitu každej ženy. K zvýšenej odolnosti prispieva hliníkový rámik a vodoodolnosť na úrovni IP68. To znamená, že hodinky sa nezľaknú výdatného dažďa, striekajúcej vody alebo intenzívnej športovej aktivity. Aj napriek veľkému množstvu funkcií, hodinky si zachovávajú veľmi intuitívne ovládanie. Navigáciu v prehľadnom menu v slovenskom jazyku je možné vykonávať kombináciou dotyku a bočného ovládacieho tlačidla.

Keďže k dispozícii je až 25 športových režimov, z ich ponuky si určite vyberie každá aktívna žena. Okrem podrobnej štatistike aktivít je k dispozícii aj menštruačný kalendár, avšak neoceniteľnou funkciou je aj možnosť merať saturáciu krvi kyslíkom

Po prepojení so smartfónom je možné ovládať aj prehrávanie hudby, alebo na diaľku aktivovať spúšť fotoaparátu. Počas športových aktivít síce každá žena ocení monitorovanie srdcového tepu, avšak hodinkám nechýba ani meranie krvného tlaku. Dokonca vám pripomenú, kedy sa máte napiť vody. Pokiaľ chcete vedieť, aké bude počasie počas najbližších 7 dní, tak to ľahko zistíte iba letmým pohľadom na pekný AMOLED displej. Všetko dôležité sa okamžite dozviete iba otočením zápästia. 

Semifreddo sú vybavené 190 mAh batériou, ktorá pri bežnom používaní hodinkám zaistí 4 až 6 dňovú výdrž.  V prípade potreby ich veľmi jednoducho nabijete pripojením na magnetickú nabíjačku. Hodinky sú kompatibilné so systémami Android (od verzie 5.1) a iOS (o verzie 12).

Canyon Semifreddo SW-61Zdroj: TOUCHIT
Canyon Semifreddo SW-61

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch Nay a Datacomp.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Canyon Slovensko.

Cena: 97,99 eur

Zapožičal: Canyon Slovensko

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.